Křupavé bramboráčky plněné šunkou a sýrem hotové za 15 minut

Většina z nás miluje vůni a chuť bramboráků. Vždy jsou výbornou volbou jako příloha i jako samostatný oběd. Jste také vášnivým fanouškem bramboráků? Pokud ano, dnešní recept na křupavé bramboráčky vás nadchne. Již tak výborné bramboráky jsou ještě více vylepšeny sýrem a šunkou. Příprava je naprosto snadná a nezabere vám žádný čas navíc. Jejich příprava trvá stejně dlouho jako příprava klasických bramboráků. Chuťově jsou však stále o několik kroků napřed. Co budeme potřebovat: 500 g brambor Olej na smažení sůl pepř Šunka sýr Jak budeme postupovat: Brambory uvaříme ve slupce. Po uvaření scedíme a necháme vychladnout. Potom brambory oloupeme a nahrubo nastrouháme. Přidáme sůl a pepř. V pánvi rozpalte olej. Naberte porci brambor a vložte na pánev. Vytvarujte do kruhu. Tuto placku osmažte z obou stran dozlatova. Potom mezi dvě placky vložte šunku a sýr. Dejte do trouby takto vzniklé bramborové placky zapéct ještě na pár minut do trouby. Článek Křupavé bramboráčky plněné šunkou a sýrem hotové za 15 minut se nejdříve objevil na Prima Inspirace.

projít na článek

Kuřecí směs sbramboráky

Bramboráčky na nichž je vrstva kuřecí směsí obsahující houby, pórek, a vše vám v restauraci donesou zapečené v malé zapékací misce, jsem poprvé měla možnost ochutnat, když jsem se přistěhovala do Mladé Boleslavi. V zdejších restauracích ho najdete pod poj

projít na článek

Pečené batáty se sýrem smodrou plísní

Batáty jsem se naučila v kuchyni používat až s příchodem nejstaršího syna. Jejich sladká chuť je u dětí velmi oblíbená a je možné je použít už do prvních příkrmů miminek. Postupně jsem objevila jejich kouzlo i pro nás dospělé a vznikly recepty jako batáto

projít na článek

Plněné cukety

Léto a cukety prostě patří k sobě. Já osobně preferuji ty menší, z kterých nemusíte odstraňovat semínka, jelikož jich obsahují minimum a navíc ještě nejsou ani tak tvrdá. Cukety můžete použít do polévky, při pečení ať už nasladko v podobě cuketového moučn

projít na článek

Bylinkové bramboráky

Bylinkové bramboráky Potřebujeme asi 10 pěkných velkých brambor pro 4 osoby. Může být místo brambor i cuketa i z ní uděláme chutné bramboráčky. 2 ks vejce asi 2 skleničky hladké mouky 1 sklenka strouhanky sůl pepř nebo chilli malinko kdo nepepří kmín m

projít na článek

Tvarohové knedlíky plněné ovocem

Máme zde úplně nejrychlejší oběd. Stačí vám, když si nejdříve dáte vařit vodu v hrnci na sporák. Připravte si mísu, do ní dejte jeden tvaroh ve vaničce, jedno vejce, 2 lžíce oleje a půl kila polohrubé mouky. Toto vše zamícháte, vždy si utrhnete trochu

projít na článek