Zařizujeme zasedací místnost

K plynulému chodu každé firmy je zapotřebí místa, kde se mohou scházet zástupci firem a obchodních partnerů při více, či méně důležitých poradách. Tento prostor může sloužit i zaměstnancům pro různé brainstormingy, společné snídaně, nebo pracovní pohovory. Zasedací nebo-li konferenční místnost je tedy neutrální prostor, který slouží pro různé účely. Hned na začátku bychom si měli uvědomit, že tato místnost bude reprezentovat celou firmu a mnohdy to bude to jediné, co člověk z celé firmy uvidí. Podle jakých kritérií se tedy při zařizování řídit? Velikost prostoru Zásadním faktorem při zařízování bude jistě celková velikost místnosti. Kolik místa jí můžeme obětovat? Pro kolik lidí ji budeme nejčastěji potřebovat? Pamatujte, že pro menší prostory se hodí světlejší barvy, které místnost opticky zvětší. U větších místností si s barevností můžeme více pohrát. Do kreativních agentur se například hodí bílá barva v kombinaci s fialovou, žlutou a oranžovou, které stimulují kreativitu a činnost mozku. Modrá a zelená barva zase uklidňují. Nábytek tu hraje prim Vyhovuje vám klasický nábytek, nebo oceníte výhody skládacích stolů? Pokud bude místnost sloužit především pro setkávání s obchodními partnery, nebojte se zainvestovat do designového nábytku, který koresponduje s image vaší firmy. V tomto případě si vystačíte s klasickým stolem a židlemi. V případě, že zasedací místnost využijete i pro různá školení zaměstnanců nebo firemní porady, oceníte praktičnost několika menších stolů, se kterými můžete libovolně manipulovat. Nezapomeňte však na pohodlí. Některé porady se mohou protáhnout i na několik hodin, proto je nutné zainvestovat také do pohodlných židlí. Moderní doba si žádá moderní technologie Při zařizování nezapomínejte na technickou stránku věci. Hodit se vám bude několik zásuvek pro zapojení notebooků a také plocha, na které je možné prezentovat potřebný materiál. Pro tyto účely je ideální kvalitní obrazovka, zapisovací tabule a dobré ozvučení. Jak tabule, tak obrazovka by měly být dobře vidět z každého místa v místnosti. Na techniku myslete hned od začátku. Jedině tak se vyhnete nataženým kabelům přes celou místnost, které nepůsobí zrovna esteticky. Jaké použít materiály? Při výběru materiálů bychom měli dbát na akustické a světelné podmínky prostoru. Ideální je místnost s nepřímým světlem, která nabízí příjemnou pracovní atmosféru. Pokud nám do zasedačky přece jen svítí více světla než je potřeba, využijeme závěsy, nebo rolety. Co se týče akustiky, je dobré celou místnost odhlučnit, abychom případně nerušili ostatní zaměstnance. Dobré jsou koberce, křesla s textilním potahem, nebo již zmíněné závěsy, které pohlcují zvuk. Vybavení zasedací místnosti si tedy žádá důkladné přemýšlení a zařizování do nejmenších detailů. Pokud svůj čas rádi šetříte, obraťte se na profesionály, kteří práci udělají za vás. Vynikající je například firma basys.net, která má již dlouholeté zkušenosti se zařizováním komerčních prostor.

projít na článek

Připravované aktivity

Přednáška: Stáří, aneb co se děje s naším tělem s přibývajícím věkem, dne 25.5.,začátek ve 14,00 hodin Centrum sociálních služeb v Kyjově, Přída Palackého 67/7, společenská místnost. Aktivizační trénování paměti : 31.5. a 28.6., začátek ve 14,00 hodin-Ce

projít na článek

Smrdutý kouř v kostele

[1 min. čtení] František Kašpárek: Při nedělní mši v Rokytnici nad Rokytnou místní farář Jan Krbec proměnil kostel v agitační místnost. 

projít na článek

Plýtvání potravinami aneb Zpopelnice do lednice

Plýtvání potravinami aneb Z popelnice do lednice Seminář pro veřejnost k tématu udržitelné spotřeby a výroby. Ke shlédnutí bude film Taste the Waste a následovat bude diskuze k tomuto tématu. Seminář pořádá městská část Praha-Libuš a organizace Glopolis.

projít na článek

STYLOVÁNÍ STARÉ STĚNY

Aplikátor Radek Kaňa je zkušený odborník na použití materiálů od společnosti NOVACOLOR. Takže tentokrát využil velmi zajímavý ARCHI-CONCRETE, aby místnost získala stylový a elegantní vzhled. Bravo !!!

projít na článek

Jak správně změřit plochu pro novou podlahu?

Chcete investovat do vinylových podlah? Dnes jsou oblíbené podlahy Gerflor, ovšem ať už budete investovat do jakýchkoli podlah z vinylu, je třeba plochu pro novou podlahu změřit. Ať už je to ložnice, kuchyně nebo dětský pokoj či koupelna, musíte vědět, ja

projít na článek