Zásady krmení slepic

Zásady krmení slepic Krmení slepic je klíčovým faktorem pro jejich zdraví, výkon a produkci vajec. Správné krmení zajišťuje, že slepice dostávají vyváženou stravu, která obsahuje všechny nezbytné živiny. Zde jsou některé zásady, které by měly být zohledněny při krmení slepic. Kvalitní krmivo Kvalita krmiva je základním kamenem správného krmení slepic. Krmivo by mělo obsahovat vyvážený poměr živin, jako jsou bílkoviny, sacharidy, tuky, vitaminy a minerály, které jsou nezbytné pro zdravý růst, vývoj a produkci vajec. Krmivo by mělo být vyrobeno z kvalitních surovin a mělo by být vhodné pro specifické fáze života slepic, jako jsou slepice v námluvách, snášce nebo mimo snášku. Přiměřené množství krmiva Slepice by měly dostávat přiměřené množství krmiva, které odpovídá jejich energetickým potřebám. Přebytek nebo nedostatek krmiva může mít negativní dopad na zdraví a výkon slepic. Správné množství krmiva je závislé na věku, fázi života, hmotnosti a produkčním výkonu slepic, a mělo by být pravidelně upravováno podle jejich potřeb. Dostupnost vody Dostupnost čisté pitné vody je nezbytná pro správné krmení slepic. Slepice jsou velké spotřebitelky vody, kterou potřebují pro hydrataci, termoregulaci, rozpouštění a transport živin v těle a další důležité procesy. Slepice by měly mít neustálý přístup k čisté vodě ve volně dostupných nádobách, a voda by měla být pravidelně obnovována. Co doporučíme z našich krmiv doporučujeme krmiva N2 Opti ve formě sypké nebo granulované. V krmivu pro nosnice například používáme přírodní přípravek proti výskytu čmelíků.

projít na článek

Naše zásady

V našem obchodování máme určitá pravidla - zásady, které dávají naší činnosti smysluplný rámec.

projít na článek

Zásady ochrany osobních údajů

Mateřská škola Studánka Jablonné v Podještědí, příspěvková organizace (dále jen „správce“), se sídlem Liberecká 76, 471 25 Jablonné v Podještědí, IČ: 71013083 vydává tyto zásady ochrany osobních údajů (dále jen „zásady“).

projít na článek

Bioveta se zúčastnila online konference Veterinární lékařství a krmení

Navzdory koronaviru a souvisejícím omezením každodenního života je potřeba přijímat a sdílet profesionální znalosti a zkušenosti. Proto se Bioveta zúčastnila ruské online konference Veterinární lékařství a krmení.

projít na článek

Zásady společnosti Renishaw v hospodářské soutěži

Naše globální zásady hospodářské soutěže jsou určeny výkladu klíčových rizik souvisejících s hospodářskou soutěží a zaručují všem našim zaměstnancům a širší skupině partnerů vždy ochranu zdravé soutěže slušným a otevřeným jednáním na otevřených konkurenčn

projít na článek

Zdravé a chutné krmení pro psa

Jako vlci V posledních letech začíná být populární takzvaná RAW STRAVA. Název pochází z angličtiny, kdy „raw“ znamená „syrový“. Někdy ji můžete také nalézt pod názvy „živá“, „přirozená“ nebo „vitariánská“. Alternativou je takzvaná BARF strava, tedy „Bone

projít na článek