Stávající uživatelé to znají, nové to teprve čeká. Zaškolení obsluhy pro práci a provoz lyofilizátoru AMARU je nedílnou součástí dodávky. Ostatně s každým novým uživatelem řešíme jeho plány a představy a radíme, kterak se připravit na příchod nového výrobního stroje. Bylo by tedy divné, čerstvě "narozený" lyofilizátor jenom zabalit do bedny a poslat s přiloženým uživatelským návodem. Jenomže zaškolení obsluhy je ošemetné v tom, že se snažíme uživateli v poměrně krátkém čase předat velké množství informací. Jako první jsme oddělili tzv. aplikační servis, kdy nastavení parametrů pro každou potravinu řešíme individuálně telefonicky nebo mailem a na místě pouze diskutujeme, na jakých hodnotách začít, aby proces proběhl úspěšně. Aby tedy obsluha měla více času na vstřebání všech novinek, rozhodli jsme se připravit takový třídílný seriál čítající vše potřebné z úvodního zaškolení. Pravidelní odběratelé našeho newsletteru měli již před koncem roku možnost shlédnout první dva díly a nyní je série kompletní. Videonávody mají řadu výhod. Jsou dostupné 24/7 a lze se k nim kdykoliv vrátit. Navíc, když se mění obsluha přístroje, stačí novému zaměstnanci poslat odkaz na tento článek a provozovatel má tak jistotu, že se při předávání informací nic podstatného neztratí. Díl 1. - Úvodní zaškolení Jde o úplné základy, jako je např. popis jednotlivých částí přístroje. Ačkoliv zprovoznění zajišťujeme my, přidali jsme tuto pasáž do videa také. Třeba pomůže při stěhování lyofilizátoru. Zbylou část videa tvoří popis řídící jednotky a základy ovládání. https://www.youtube.com/watch?v=6oUr13OhbEYDíl 2. - První lyofilizace Ve druhém dílu jsme prošli jednu klasickou lyofilizaci, tedy celý proces. Prošli jsme přípravou produktu, rozebrali jsme zamrazování v AMARU a naopak v mrazícím boxu a nakonec jsme nevynechali ani procedury potřebné po vyjmutí vysušeného produktu. https://www.youtube.com/watch?v=hWXom_5-UX8Díl 3. - Údržba Poslední díl je zaměřený na správnou údržbu lyofilizátoru. Od úkonů, které je potřeba provést po každém procesu, až po procedury, které je vhodné zajistit každých 12 měsíců provozu. https://www.youtube.com/watch?v=1hSGQiGegDw
Je o tom vlastně polovina celé kategorie Údržba AMARU na tomto blogu. Každý přístroj potřebuje určité provozní podmínky a podle toho, jak jsou dodrženy se také pak odvíjí četnost nutných zásahů ze strany uživatele nebo dokonce našeho servisu. Tak proč si
projít na článek"Jaká je životnost toho vašeho lyofilizátoru?" je zhruba poslední půlrok stále častější dotaz. Je logické, že zájemce o takové zařízení má jednoduše obavy o svou investici, ovšem je zajímavé, že jde o obvyklou otázku až v poslední době. Pojďme se tedy na
projít na článekAsi nejčastější otázkou našich zákazníků je samozřejmě dotaz na dodací lhůtu. Kdysi jsme začali s 12 týdny, které se nám posléze koncem roku 2020 podařilo stáhnout na necelý měsíc, abychom přes rok 2021 nabrali úrovní až kolem 16 týdnů. Pojďme se v dnešní
projít na článekV lyofilizátoru AMARU občas panují nehostinné podmínky kolem -40°C. Dnes se ovšem zaměříme na vnější teplotu, v okolí přístroje. Že na ní nesejde? Ba naopak! U běžných domácích spotřebičů výrobce moc pracovní teplotní rozmezí neprezentuje. Zmínku zpravid
projít na článekTěžko věřit, že to bude téměř 5 let od blogového článku s podobným názvem, kdy jsme ovšem uváděli svůj první a dodnes hlavní produkt - lyofilizátor AMARU. Dnes bychom vám rádi představili asi ne tak převratný, ale zato jistě velmi užitečný produkt, vlastn
projít na článek