Zasloužený odpočinek v pohodlném křesle

Potřebovali byste do obývacího pokoje přidat flexibilní a pohodlné sezení? Pak rozhodně stojí za zvážení koupě stylového křesla či křesel! Vytvořte si vlastní relaxační koutek v ložnici či jídelně nebo si rozšiřte stávající sezení v obývacím pokoji. Tento variabilní kus nábytku má mnoho výhod, podob a možností. ...ČÍST DÁLE »

projít na článek

Zasloužený odpočinek v pohodlném křesle

Potřebovali byste do obývacího pokoje přidat flexibilní a pohodlné sezení? Pak rozhodně stojí za zvážení koupě stylového křesla či křesel! Vytvořte si vlastní relaxační koutek v ložnici či jídelně nebo si rozšiřte stávající sezení v obývacím pokoji. Tento

projít na článek

Dopřejte si odpočinek s rockerem

Není nad to, dopřát si po práci pořádný relax. Tentokrát nikoliv s hudbou, ale pěkně pohodlně, v houpacím křesle. A koneckonců, tu hudbu si při PŘEČÍST ČLÁNEK The post Dopřejte si odpočinek s rockerem appeared first on Exoticky.cz.

projít na článek

PRÁZDNINY

Milí studenti, chtěli bychom Vám touto cestou popřát krásné prázdniny, pohodové léto plné úžasných dobrodružství a zasloužený odpočinek. Máme za sebou netradiční školní rok, jehož druhou polovinu jsme společnými silami zvládli ve formě distanční výuky.

projít na článek

ZVĚŘINOVÝ VÍKEND (5.-7.1.2024)

Jakmile opadne vánoční shon a kolotoč návštěv, přijde čas na zasloužený odpočinek. Vydejte se s námi do přírody a relaxujte. Zvuky, chutě a vůně lesa, to je novoroční zvěřinový víkend, od 5. do 7. ledna 2024 ve vašem Deer & Beer! Těšíme se na vás!

projít na článek

THAI CHI

Bolí vás klouby, záda nebo krční páteř? Chtěli byste cvičit, ale všechny pokusy kvůli bolesti zatím zkrachovaly? Zkuste Tai Chi (čínsky Tchai Ti). Jde o systém sestav, které pomáhají při diabetes, osteoporóze, nebo třeba při artritidě. Cvičit můžete i vse

projít na článek