Zdravá třináctka stručná výživová doporučení pro obyvatelstvo

Víte, jak se máte správně stravovat? Doba nám ukazuje, že je zdraví to nejdůležitější a právě stravování ho z velké části ovlivňuje Přečtěte si článek od Informačního centra bezpečnosti potravin, kde najdete tipy, jak dobře jíst. Zdravá třináctka stručná výživová doporučení pro obyvatelstvo Příspěvek Zdravá třináctka stručná výživová doporučení pro obyvatelstvo pochází z Pedikúra-Podologie Vyškov - Sokolov, ortonyxie, laserové ošetření nehtů

projít na článek

Pstruh pečený na zelenině je zdravá dobrota bez námahy

Na ryby v našem jídelníčku zapomínáme. Není se až tak čemu divit. Nemáme moře a pro čerstvé sladkovodní musí většina z nás do rybárny nebo supermarketu, což vždycky nevyjde. Jednou za čas se ale vyplatí se zvednout a zajet si například pro čerstvého pstru

projít na článek

Užitečné tipy pro výběr marketingového profesionála

V tomto článku jsem si pro vás připravil nejen zamyšlení, ale zároveň i doporučení, jakým způsobem si vybrat vhodného partnera pro váš online marketing.

projít na článek

Kvantitativní a kvalitativní průzkumy aneb jak na ně?

V tomto článku jsem si pro vás nenachystal nic jiného než doporučení na další práci s dotazníky. Navazuji tak na předchozí texty o SatisMeteru nebo Smartlooku, ale tentokrát v teoretickém pojetí.

projít na článek

Zajímavá PPC doporučení pro Google Ads

V Google Ads se stále něco děje a zahrnovat do své práce aktuální PPC novinky občas dá pořádně zabrat. Sepsal jsem tedy pro vás několik důležitých bodů, které doporučuji nastavit či zkontrolovat u vašich kampaní.

projít na článek

SatisMeter – jednoduché měření vaší webové aplikace

Weby a e-shopy tentokrát nechám odpočívat. V dnešním článku totiž pro vás mám doporučení na zajímavý nástroj, který je vhodný spíše pro určitý produkt, ať už je to webová aplikace, CRM nebo webová administrace vytvořená na klíč.

projít na článek