ZDRAVÍ DO FIREM

Několik let jsme pracovali na ověření našich postupů v pracovním prostředí a u firemních klientů. Tedy ne u běžných pacientů, ale taky lidí:-) Pracovali jsme zejména na efektivních programech pro větší celky zaměstnanců. Zakládáme si na diagnostice! Umíme to i ONLINE! Těšíme se na Vás. Pomůžeme Vám ke zlepšení. Článek ZDRAVÍ DO FIREM se nejdříve objevil na Mobilní fyzioterapie s.r.o..

projít na článek

Exklusivně do provozů firem, 25. červen OBRAZEM

S laskavým svolením vedení tradičních firem na Jablonecku a v blízkém okolí jsme měli příležitost nahlédnout pod pokličku jejich provozů.

projít na článek

Nahlédnutí do provozů firem na Jablonecku, 25. 06. 2019

20.05.2019 - Srdečně Vás zveme na další díl poznávacího výjezdu do firem, který se uskuteční v úterý 25. června 2019.

projít na článek

Odpovědnost firem

Snažíme se být inspirujícím zaměstnavatelem, spolehlivým obchodním partnerem a uvědomujeme si, jaký máme vliv na naši komunitu na celém světě. Naše mnohaleté aktivity v oblasti odpovědnosti firem (CR) nám poskytly pevný základ pro tvorbu bezpečné a udržit

projít na článek

Motivace ke zdraví

Téma, které jsme si pro tuto epizodu vybrali, je více než aktuální: motivace ke zdraví. Fascinující problematikou nás provedla psycholožka Iva Burešová z Filozofické fakulty Masarykovy univerzity. Dozvíte se, jak může motivace mít pozitivní dopa

projít na článek

Rada vlády pro duševní zdraví

Dne 27. 4. 2021 se prezident Asociace poskytovatelů sociálních služeb ČR zúčastnil jednání Rady vlády pro duševní zdraví. Článek Rada vlády pro duševní zdraví se nejdříve objevil na Jiří Horecký.

projít na článek