Zdravý jídelníček podle Mačingové

Mezi součásti správného životního stylu patří pohybová aktivita a dodržování správných stravovacích návyků. Stravovací návyky si člověk utváří již od dětství, a to především díky vlivu rodiny. Špatné stravování může v budoucnu vést k obezitě a v pozdějším věku se může podílet na řadě onemocnění. Pokud se dobře orientujeme ve výživě a víme, kolik mají dané potraviny kalorií, tuku, jestli obsahují vitamíny a minerály, usnadní nám to jejich výběr.

projít na článek

Zhubněte jednou provždy 2

Jedná se o nové doplněné vydání bestselleru Mgr. Antónie Mačingové. Podle autorky knihy každé přijaté sousto rozhoduje o našem budoucím zdraví, pocitech, vzhledu. Stejně tak naše současné zdraví, pocity a vzhled jsou následkem předcházejícího způsobu stra

projít na článek

Hubnutí s Mačingovou

Jde o 28denní detoxikační program slovenské odbornice na výživu Antónie Mačingové. Tělo se díky němu zbaví překyselení, škodlivin, únavy i zbytečných kil a velikost oblečení se vám může o jednu zmenšit. Nejedná se o krátkodobou záležitost, vyžaduje uspořá

projít na článek

Paleo dieta: Klady a zápory + vzorový jídelníček

Paleo dieta, která je také známá pod jménem „dieta z doby kamenné“, je způsob stravování, který je inspirován životem našich předků z období paleolitu, tedy z doby před více jak 10 000 lety. Dává tato dieta v dnešní uspěchané době vůbec nějaký smysl? Jaké

projít na článek

Dieta podle krevních skupin

Antónia Mačingová ve své knize nabízí po ukončení 28denní detoxikace 2 možné směry. Buď si zvolíte jídelníček podle své krevní skupiny, nebo budete dělit dny na bílkovinové a sacharidové. Určitě vás napadne důležitá otázka: Kolik zhubnu? Na tuto otázku vš

projít na článek

Uvažuji o rozchodu: Zkuste si nejprve vytvořit zdravý odstup.

Také si říkáte, že máte ve vztahu vše po čem jste vždy toužili, ale i přesto máte pocit že Vás stále něco sužuje. Jak docílit toho aby jste se zase cítili svobodně a zjistili co vlastně chcete? Více odpovědí na toto téma si můžete přečíst v tomto odkazu:

projít na článek