Zelená flotila Lotusů vystrčila na Hungaroringu růžky

Na maďarském okruhu Hungaroring tradičně zahajovala okruhová sezóna. Nechyběl u toho ani brněnský tým KT motosport,který se tentokrát přebarvil jednotně do zelena. A to kompletně. Počínaje závodními speciály, ale také kombinézami jezdců a také mechaniků. Nyní se pak v týmových dílnách pilně pracuje na přípravách vozů na další závod, který se uskuteční v polovině května na rakouském Red Bull Ringu.

projít na článek

Sezóna začala na maďarském Hungaroringu.

Okruhové mistrovství středoevropské zóny, odstartovalo na maďarském Hungaroringu. Netradičně se jelo pouze do soboty, protože Maďaři se patřně chystali slavit 1. máj.

projít na článek

Buggyra hodlá pokračovat na Hungaroringu ve vítězné sérii

Na rozdíl od řady sportovních odvětví se truckracing snaží úspěšně fungovat v maximálně možné míře i v koronavirové éře. Po Mostě, Nogaru, Zolderu a Jaramě se proto nejrychlejší truckeři starého kontinentu představí o víkendu na Hungaroringu.

projít na článek

RÄIKKÖNENOVI K VÍTĚZSTVÍ STAČILA JEDINÁ ZASTÁVKA

Pilot Lotusu Kimi Räikkönen získal své první vítězství po comebacku do formule 1. Je to celkově jeho devatenácté v kariéře. Fin zvolil strategii jedné zastávky v boxech (u mechaniků zastavil ve 31. kole), ve které přezul z měkké směsi na střední směs . Rä

projít na článek

NA HUNGARORINGU ODSTARTOVALO ME TAHAČŮ

O víkendu byl na maďarském Hungaroringu zahájen další ročník ME tahačů. Z celkového vítězství se poprvé ve své kariéře těšil německý pilot Sasha Lenz, druhý nejvyšší bodový zisk zaznamenal Adam Lacko, zatímco na domácího favorita Norberta Kisse zbylo třet

projít na článek

Drexler Formula 2023 a třetí závod na Hungaroringu

Drexler Formula Cup 2023 má za sebou již třetí závodní víkend v maďarském Hungaroringu. Celkově vedou Berta a Bonanomi.

projít na článek