Zelená káva na hubnutí

Pomáhá na hubnutí nebo nepomáhá? Je to zázrak nebo je to podvod? Článků na zelenou kávu jako pomocníka na hubnutí bylo napsáno už nespočet, stejně tak bylo napsáno i spoustu rozporuplných informací. Pojďme se společně zaměřit na fakta a zjistit, jak to s ní doopravdy je jednou pro vždy!

projít na článek

Jíme zdravě: 3 smoothie recepty na hubnutí

Rozhodli jste se, že letos se do toho opravdu opřete a vyhrajete svůj boj za vysněnou postavu? Tak pamatujte, že hubnutí není jen o cvičení, ale především o zdravé stravě. Pokud chcete zhubnout bez jojo efektu, nezapomeňte na vyvážený jídelníček a zařaďte

projít na článek

Software developer C++ nebo C# nebo Java (Android) se znalostí AJ

Na pozici software developera hledáme do pohodového kolektivu kolegu, který umí kromě programování dobře anglicky, tak aby se domluvil a komunikace neprobíhala nohama a rukama. Jelikož se jedná o více projektů v rámci jedné společnosti, hledáme jak C++ pr

projít na článek

Nové akční letáky #10. týden: Káva v Albertu, MDŽ v Bille a Akce lesk v Lidlu

Jakou skvělou nabídku si připravily obchody v tomto týdnu? Na to odpovídá Tipli Letáková hlídka! Přehlídka toho nejlepšího, co v supermarketech a hypermarketech najdete, už na vás čeká!

projít na článek

Tchibo: Víc než jen káva

Tchibo si nás nejdříve získalo svojí skvělou kávou. Potom se o nás rozhodlo starat ještě o něco důsledněji. Dnes na Tchibo e-shopu nakupujeme oblečení, nábytek, sportovní vybavení a ještě mnohem víc.

projít na článek

3 TOP tofu recepty, které si zamilujete

Rádi vaříte ze zdravých potravin? A už jste slyšeli o tofu nebo třeba o seitanu? Tofu je levné, chutné a vhodné při hubnutí. Uvařte rodině zdravou pochoutku, budou se olizovat až za ušima! Podívejte se na nejlepší tofu recepty, určitě nebudete litovat.

projít na článek