Žhavé trendy ve spodním prádle na léto

Doba, kdy se musely ženy spokojit jen s pár velikostmi a základními barvami na výběr, je už naštěstí pryč. Přesto mnohé ženy stále tápou a výběr slušivé a padnoucí podprsenky pořád patří k nejčastějším ženským problémům. Podobně jako jiné módní kousky, i spodní prádlo podléhá módním trendům. Spodní prádlo nemusí být jen hladké s klasickým střihem – inspirujte se žhavými trendy na letošní léto.

projít na článek

Léto je tady a s ním i trendy ve spodním prádle

Jaké jaro? Letošní rok se rozhodl toto období rozkvětu velkoryse přehlédnout a vrhnul nás rovnou do slunečného léta. Už žádné zimní bundy ani jarní kabáty, jen svetříky, trička a pod nimi… co jiného než krásné spodní prádlo?

projít na článek

Trendy Last minute

Léto už je v plném proudu, ale u vás stále panuje zima? Je nejvyšší čas to změnit! Huňaté deky a jiné nezbytnosti zimní sezóny schovejte na dno skříně a nahraďte je kousky, díky kterým se váš domov promění v letní oázu plnou pozitivní prázdninové energie.

projít na článek

Trendy ve spodní prádle od push-up k bralette

Už jsme si asi všichni zvykli, že nic není stálé a během let se mnoho věcí mění. Někdy je to k lepšímu, jindy bohužel k horšímu, ale změny jednoduše k životu patří. Nejinak tomu není ani u módy. I ona má období, kdy je něco trendy a něco je tak trochu v p

projít na článek

Jarní a letní trendy kabelek pro rok 2016

Přemýšlela jste už o tom, s jakou kabelkou budete v letošním jarním a letním období in? Módní trendy pro jaro a léto roku 2016 jsou veselé a kreativní. Oživte svůj outfit módní kabelkou! Představujeme Vám letošní trendy sezóny.

projít na článek

Poloha na pejska: Vyzkoušejte i její žhavé varianty!

Poloha na pejska patří mezi nejoblíbenější sexuální polohy, se kterými se běžně setkáváme snad ve všech českých ložnicích. Už vás ale napadlo si tuhle pozici nějak zpestřit? Pokud ne, tipy a triky jak na to vám prozradíme níže. Pokud jste žena, poloha na

projít na článek