Zima s Mondi - Zpětný bonus

Objednejte do konce února jakýkoliv tiskový nenatíraný papír Mondi ve formátu SRA3 a získáte zpětný bonus 10 %!  

projít na článek

AKCE - Mondi papíry pro digitální tisk

Objednejte do konce března 15, resp. 25 rysů SRA3 papírů Mondi pro digitální tisk a získáte gurmánský balíček z Ježkova statku!  

projít na článek

Billa Bonus Club: Slevy až 75 % a další výhody členství

Proměňte své sny o výhodných nákupech v realitu. Pořiďte si Billa Bonus Club kartu a vstupte do světa atraktivních nabídek a slev. Čtěte dál a zjistěte, jaké další akční ceny a bonusy vám nákup s touto kartou přinese.

projít na článek

Globus Bonus: Poctivá odměna za každý nákup

Každý je rád, když za své nákupy dostane nějakou odměnu. V Globusu jich můžete získat hned několik. Přotože čím více v Globusu nakupujete, tím více ušetříte. Čtěte dál a zjistěte, jaké slevy a bonusy vám nákup s věrnostní kartou Globus Bonus přinese!

projít na článek

Bonus k zakoupeným dluhopisům [BUBBU]

Bonus k nově zakoupeným dluhopisůmDluhopis BUBBU I. 7,5/2028 Emitent BUBBU s.r.o. dostal výhodnou nabídku na koupi nemovitosti při realizaci obchodu do 31.12.2023. Při té příležitosti se rozhodl navýšit výnos ke každému dluhopisu: na 12,5% p.a. (z původ

projít na článek

Webinář MAESTRO supreme

Na záznam z živého vysílání se můžete podívat na našem YouTube kanálu. Nechali jsme tiskárny s různým zaměřením otestovat papír MAESTRO supreme, vlajkovou loď řady MAESTRO od společnosti Mondi. Požádali jsme je, aby na tento papír digitálně vytiskly zajím

projít na článek