Globus Bonus: Poctivá odměna za každý nákup

Každý je rád, když za své nákupy dostane nějakou odměnu. V Globusu jich můžete získat hned několik. Přotože čím více v Globusu nakupujete, tím více ušetříte. Čtěte dál a zjistěte, jaké slevy a bonusy vám nákup s věrnostní kartou Globus Bonus přinese!

projít na článek

Billa Bonus Club: Slevy až 75 % a další výhody členství

Proměňte své sny o výhodných nákupech v realitu. Pořiďte si Billa Bonus Club kartu a vstupte do světa atraktivních nabídek a slev. Čtěte dál a zjistěte, jaké další akční ceny a bonusy vám nákup s touto kartou přinese.

projít na článek

Bonus k zakoupeným dluhopisům [BUBBU]

Bonus k nově zakoupeným dluhopisůmDluhopis BUBBU I. 7,5/2028 Emitent BUBBU s.r.o. dostal výhodnou nabídku na koupi nemovitosti při realizaci obchodu do 31.12.2023. Při té příležitosti se rozhodl navýšit výnos ke každému dluhopisu: na 12,5% p.a. (z původ

projít na článek

NÁVOD, jak získat Zoohit slevový kupon na každý nákup

Také byste pro své mazlíčky udělali první poslední? Tak začněte tím, že jim pořídíte pamlsky, hračky nebo třeba Zoohit krmivo pro kočky. Zjistěte, jak získat na každý nákup v Zoohit slevu a začněte pečovat a své mazlíčky výhodněji.

projít na článek

Zima s Mondi - Zpětný bonus

Objednejte do konce února jakýkoliv tiskový nenatíraný papír Mondi ve formátu SRA3 a získáte zpětný bonus 10 %!  

projít na článek

Tipli rozjíždí vlastní soutěž. Každý den je možné za online nákup získat tablet

Cashback portál Tipli spustil vlastní soutěž, ve které zákazníky odměňuje za registraci účtenky z jakéhokoliv online nákupu. Každý den je ve hře tablet a zákazníci můžou denně registrovat až pět účtenek. Ty z nákupů provedených přes Tipli jsou do slosován

projít na článek