Zimní souhvězdí Orion

Nad večerním jihovýchodním obzorem vystupuje velmi výrazné zimní souhvězdí Orion. Pomyslným prodloužením linie lovcova opasku spočině naše oko na velmi jasné hvězdě Sirius, nejjasnější hvězdě souhvězdí Velkého psa. Prodloužením linie mohutných ramen Orionu upoutá pohled jasná hvězda Procyon v souhvězdí Malého psa.

projít na článek

Nakupte výrobky Orion a získejte světelný řetězec zdarma

Nakupte v Trefě výrobky ORION a Lentilky alespoň za 149 Kč a získejte ORION světelný řetěz ZDARMA. Dárek je k dostání na pokladně. Akce platí od 10.11. do 24.12.2021 nebo do vydání zásob.

projít na článek

Motoskijöring ORION – SHIVA KTM CUP 2016

Úvodní závod seriálu Mistrovství ČR „ORION – SHIVA KTM CUP 2016“ se v neděli 24.1. za velmi náročných podmínek jel na trati v Chotčinách.

projít na článek

„ORION - SHIVA KTM CUP 2015“ v motoskijöringu je minulostí

Čtyři závody letošního seriálu mistrovských závodů v motoskijöringu rozhodly o vítězích a poražených. Mistrem republiky se stal Lukáš Mohaupt s lyžařem Václavem Hotovým z Orion-RS Petrol Teamu. >> Fotogalerie V. Sýkory >>

projít na článek

Soutěžte s Orion a pomáhejte dětem

Kupujte čokolády nebo tyčinky Orion za 39 Kč, hrajte denně o 5000 Kč a rozdávejte s námi radost i do Nadace Terezy Maxové dětem. Soutěž probíhá od 1.2. do 31.3.2021 ve všech prodejnách Trefa. Více informací o soutěži nejdete na www.orionsoutez.cz.

projít na článek

Vánoce s Orion

Při nákupu vánočních výrobků Orion v hodnotě minimálně 149 Kč získáváte ihned dřevěnou ozdobičku zdarma. Akce probíhá od 25.11. do 25.12.2016. Výdej ozdobiček probíhá na pokladně v supermarketu Trefa do vydání zásob. Akce platí ve všech Trefách kromě Tref

projít na článek