Zkontrolujte si před zimou střechu

Meteorologové pořád straší, že už konečně napadne sníh. Jak je na tom vaše střecha? Dejte pozor, aby vás první sníh nepřekvapil. Ještě než napadne, měli byste zkontrolovat tašky, okapy a případně nainstalovat zachytávače sněhu nebo sněholamy. Při kontrole se zaměřte především na choulostivá místa, ať vás nic nepřekvapí, pozor na větrací pásy, vyústění komína nebo třeba ukotvení hromosvodů. Potřeba údržby střechy je především nutná u střech s velmi malým sklonem nebo u rovných střech. Při sněhové nadílce jsou tyto střechy extrémně namáhány. Proto mají na horách tolik skloněné střechy, sníh po nich snadno klouže dolů. Bílá pokrývka na jakékoli šikmé střeše je možným rizikem pro chodce, za způsobené škody vždy zodpovídá majitel nemovitosti, a tak se vyplatí uvažovat o protisněhovém systému. Návrh, přesné rozmístění zachytávačů sněhu a jejich odborné nainstalování vám zajistí i firma, která se tímto zabývá. Využijte našich dlouholetých zkušeností a zašlete nám nezávaznou poptávku.The post Zkontrolujte si před zimou střechu first appeared on STAVHNED s.r.o..

  • Web: O nás
  • Aktualizace: 1.5.2024
projít na článek

Údržba WPC terasy po sezóně

Přesto, že jsou WPC terasy velmi odolné vůči nepřízni počasí, dešti, sněhu, mrazu i slunečnímu záření i tak si vaše terasa zaslouží před zimou svůj díl údržby,  Letní sezona pomalu končí, blíží se podzimní plískanice, první mrazíky a snad i sníh. Proto v

projít na článek

Poslední přípravy KOI před zimou

Připravte své KOI na zimu, pak můžete v klidu a bez starostí užívat zimního času.

projít na článek

Chraňte své KOI před jarními nemocemi

Na jaře jsou zimou oslabení KOI velmi náchylní k onemocnění všeho druhu. Proto nezapomeňte svým KOI přidávat do krmení vitamínové doplňky.

projít na článek

Deky, povlečení či župany - Ochraňte se před zimou

V dnešním období je počasí velmi nepředvídatelné. Častokrát nás nečekaně překvapí mráz a tehdy bychom nejraději zůstali doma v teple, s šálkem horkého čaje v rukou.

projít na článek

Připravte KOI na zimu! Poradíme vám s výběrem krmiva i vitamínových doplňků.

Víte čím podpořit imunitu a dobrou kondici KOI před zimou? Připravte KOI na zimu! Poradíme vám s výběrem krmiva i vitamínových doplňků.

projít na článek