Zkušenost s brýlemi z GrandOptical

Jakou máte zkušenost s touhle optikou a s kvalitou jejich sortimentu? Dostala jsem od kolegyně poukaz a chtěla bych si pořídit nové brýle. Ona tam prý chodí a je spokojená. Já jsem většinou brýle kupovala jenom z malých optik. V Read More Zkušenost s brýlemi z GrandOptical The post Zkušenost s brýlemi z GrandOptical first appeared on Radírna - Internetová online poradna.

projít na článek

Jak jsme zachraňovali

Ten den byl divný, nakonec vše dobře dopadlo. Zachráněné feny se dostaly domů a má zkušenost s bachyněmi také dopadla dobře. Víc v článku.

projít na článek

ÁJURVÉDSKÁ MASÁŽ

Chybí vám v životě pohlazení? Toužíte být hýčkána od hlavy až k patě? Nebo vaše zkušenost s masážemi nebyla zatím nic moc? Tak to máte nejvyšší čas dopřát si tu ájurvédskou..

projít na článek

Michal Štarman

Klid, rozvaha, zkušenost, bezchybnost. To je Michal a jeho předávání stoprocentně přesných informací. Asi je třeba se s ním setkat, abyste pochopili, co znamená přísloví „někdy méně znamená více“.

projít na článek

Magenta experience T-Mobile

V rámci kyberprevence 7.C navštívila Magenta experience T-Mobile. Žáci si měli možnost vyzkoušet nejmodernější technologie, a také diskutovali o tom, jak se správně a bezpečně chovat v kyberprostoru a jak vše používat, aby tyto technologie byly pro ně pří

projít na článek

Otázka - Platba kartou na internetu (Domácnost a bydlení)

alik: Už jste nakupovali na Alegro? Chtela jsem si objednat nějaké věci, ale nemůžu najít jestli se u nich může platit dobírkou. Všude mi vyskakuje jen platba kartou a to neumím a ani se mi nechce platit dopředu. Máte někdo zkušenost? děkuji (diskuze na i

projít na článek