ZLEVNILI JSME VŠECHNY PRODUKTY!!!

ZLEVNILI JSME VŠECHNY PRODUKTY!!! Využijte akce na nákup nářadí na našem eshopu. SLEVA na všechny produkty je minimálně 20%.  Navíc sleva se týká i akčních setů, kde obvykle získáváte jako bonus vybrané příslušenství ZDARMA. Před dokončením objednávky nás prosím KONTAKTUJTE a my vám obratem zašleme slevový kód, na základě kterého slevu uplatníte. Koupí nářadí ROLLER v Podzimní akci dále získáte: sleva 15 % na pozáruční servis a náhradní díly doprava zdarma při objednávce nad 30.000 Kč bez DPH Podmínky podzimní akce: akce platí do 31. 12. 2016 slevu v této akci nelze kombinovat s uplatněním jiného slevového kupónu akce platí pro každého!!

projít na článek

Jádrová vrtačka v AKCI

Jádrová vrtačka není zrovna malá investice, proto jsme se snažili zpřístupnit možnost zahrnout jádrové vrtání do portfolia každému řemeslníkovi. Zlevnili jsme už zlevněné! 3 typy jádrových vrtaček Centro SR jsme dodatečně zlevnili o 15 %. 

projít na článek

Co jsme nachystali na Vánoce?

Ahoj a dobrý den, nejspíš jste si všimli, že jsme v poslední době uvedli na trh nové produkty. Rádi bychom

projít na článek

Děkovné bohoslužby se skauty a jarmarkem 15.10.

V neděli 15. října 2023 jsme se sešli k bohoslužbám společně se skauty. Během bohoslužeb jsme poděkovali za úrodu a za přírodu. Po bohoslužbách se v Červeném kostele uskutečnil tradiční benefiční Jarmark. Výtěžek putoval do Chráněného bydlení Ovečka Di

projít na článek

vegan by 4diet - novinky

Nové produkty pro zdravý životní styl. Vegan by 4diet. Vitamíny, minerály a další "zdravé" produkty nyní na eshopu VelkéSvaly.cz NOVINKY hledej na eshopu

projít na článek

Testujeme proteinové produkty od Mixit! [recenze a hodnocení]

Vyzkoušeli jsme balíček proteinových dobrot od společnosti Mixit! Jak ho hodnotíme? To se dozvíte v rámci naší Mixit recenze na webu Svět Fitness.

projít na článek