Změna klimatu dopadne ina vinice

Změna klimatu dopadne i na vinice. Reportáž ČT z vinařství Valihrach. Článek Změna klimatu dopadne i na vinice se nejdříve objevil na Vinařství Valihrach.

projít na článek

Nejhorší sklizeň vína za 62 let je způsobena „extrémním“ počasím a klimatickými změnami

Globální produkce vína dosáhla v roce 2023 historického minima a na vině může být změna klimatu – mezinárodní organizace pro révu a víno (OIV) uvádí, že nápoj dosáhl nejnižší úrovně od roku 1962. Tato organizace má 50 členských států, které představují 75

projít na článek

Změna termínu dovolené

Změna termínu dovolené ve Vendryni oproti informaci uvedené ve Vendryňských novinách ...vice zde

projít na článek

Změna otevírací doby

POZOR! Nově máme otevřeno 6 dní v týdnu, viz otevírací doba na webu. Článek Změna otevírací doby se nejdříve objevil na Směnárna Hliniště.

projít na článek

ZMĚNA TELEFONNÍHO ČÍSLA POKLADNY CHODOVSKÉ TVRZE

Pokladna Chodovské tvrze má nové telefonní číslo. Kontaktovat nás můžete na telefonních číslech +420 267 915 444, 777 242 391.   The post ZMĚNA TELEFONNÍHO ČÍSLA POKLADNY CHODOVSKÉ TVRZE appeared first on Chodovská tvrz.

projít na článek

Cashbacky a kupónové weby – vyjmutí z affilu a samostatné odměňování nebo změna atribuce?

Téma cashbacků a kupónových webů se mezi českými affiláky objevuje poměrně pravidelně a vždy vyvolává množství emocí, což se ukázalo i v článku od Ondřeje Martínka, zejména v komentářích. Vždy se proti sobě postaví dvě strany provozovatelé cashbacků a ku

projít na článek