Změna mail serveru

Dne 24.10.2020 jsme byli nuceni z důvodu špatného technického stavu přistoupit k výměně mail serveru. Všichni uživatelé e-mailu na tomto serveru byli převedeni na server nový i s veškerou svojí poštou zde uloženou. Není bohužel možné přenášet hesla k uživatelským účtům, proto byla všem uživatelům vygenerována a v dostatečném předstihu zaslána hesla nová. Jelikož chceme zvýšit bezpečnostní standardy zavedli jsme na novém serveru povinné přihlašování k serveru v šifrované podobě TLS/SSL. Z tohoto důvodu jsou nutné změny v e-mailových klientech. Změny nutné pro úspěšné přihlášení k novému serveru, změňte pouze červeně označená pole, ostatní ponechte beze změn. Outlook: Otevřete Nástroje->Nastavení účtu zde vyberte e-mailový účet a tlačítko Změnit v nově otevřeném okně Změnit e-mailový účet nastavte takto: Nyní stiskněte tlačítko Další nastavení a v nově otevřeném okně nastavte takto: Stiskněte Ok na předchozím okně Další a nakonec Dokončit. Mozilla Thunderbird Otevřete Nástroje -> Nastavení účtu, v levé části vyberte pod konkrétním účtem Nastavení serveru a zde nastavte takto: Stiskněte Ok, při první kontrole pošty budete vyzváni k zadání nového hesla. IBG-NET Webmail Přístup k Vaší e-mailové schránce je možný také na adrese mail.ibg-net.cz. Tato aplikace je přizpůsobena také pro mobilní zařízení. Je velmi vhodné si zde změnit výchozí nastavení profilu, protože je nastaven jako [email protected]ávod pro změnu na Vaší e-mailovou adresu: The post Změna mail serveru appeared first on IBG-NET.

projít na článek

Legalizace Evaluation version Windows serveru

Někdy je třeba nainstalovat Evaluation verzi Windows Serveru a až následně ji aktivovat zakoupeným licenčním klíčem. Standardní změna Product Key přes vlastnosti počítače nefunguje.

projít na článek

Guide to CSS support in e-mail clients

Tvorba HTML e-mailu rozesíláného především v podobě newsletteru představuje občas nemalé trápení a ladění, aby e-mail vypadal přesně tak, jak chcete nebo jak jste zamýšleli. Na serveru campaignmonitor.com jsou k dispozici tabulky (i ke stažení v PDF, ZIP)

projít na článek

Vypnutí IPv6 na serveru

Někdy je z rúzných důvodů potřeba vypnout na serveru nebo stanici Windows IPv6.

projít na článek

Restart serverů cloud.4smart.cz 27.1.2024

27.1.2024 v dopoledních hodinách provedeme plánovaný servis našich technologií. Bude provedena aktualizace prostředí operačního systému fyzických serverů cloud.4smart.cz, navýšení kapacity úložišť přidáním dalších disků a restart fyzických serverů služby

projít na článek

Změna kontaktních e-mailových adres

Od pondělí 17. 7. 2023 nám prosím pište na novou e-mailovou adresu [email protected]. E-mail, na který jste dosud byli zvyklí, ještě nějakou dobu bude fungovat. Jeho obsah je přesměrován na...číst více

projít na článek