Známe vítěze CTH!

Ve čtvrtek odpoledne proběhlo velkolepé finále naší celotáborovky Farma 2023. Do finále se nakonec probojovaly všechny týmy, takže šance na vítězství měli všichni. Finále se The post Známe vítěze CTH! first appeared on LDT-Smetánka II. turnus.

projít na článek

Známe vítěze Igepa 3M Racing!

Ve středu 14. října jsme v rámci Aplikačního workshopu 3M pořádali závod dálkově řízených modelů BMW. Modely nám do osmi nových barev carwrappové fólie 3M série 1080 polepil Honza Tumpach z firmy Tufol. Po prvním vyřazovacím kole postoupili 4 závodníci.

projít na článek

Rozhovor s Martinem Kučerou, trojnásobným šampionem MFB

Požádali jsme o rozhovor trojnásobného vítěze MFB Martina Kučeru, který se tak nesmazatelně zaryl do historie MFB a na podstavec originální putovní trofeje od českých sklářů.

projít na článek

Německý ministr financí varoval před obchodní válkou s Čínou

Německý ministr financí Christian Lindner dnes varoval před obchodní válkou s Čínou. Obchodní války podle něj nemají vítěze, pouze poražené. Lindner to uvedl na zasedání ministrů financí skupiny ekonomicky vyspělých zemí G7.

projít na článek

Okresní pohár pro ročník 2022/2023 získala Baška

Fotbalová Baška v květnu oslaví své 85 narozeniny a s předstihem si nadělila hezký dárek. Po sérii vítězství se ve finále Okresního poháru postavila proti slezské Bystřici. S účastníkem 1.A třídy odehrála parádní utkání, když po poločasovém jednogólovém m

projít na článek

Carl Gustav Jung jako umělec

Portál nově vydává bohatě ilustrovaný svazek zahrnující známé výtvarné dílo C. G. Junga – od kreseb přes knižní malby, obrazy až po dřevěné a kamenné sochy.

projít na článek