Znáte lidské upíry?

Přečtěte si článek a odpovězte si, umíte rozlišit lidi, kteří jsou Vaši inspirací a kteří Vás drží zpátky? Jak se naučit vyhýbat lidem, kteří nám berou energii a nestat se jednim z nich? Rozdělme si je, kdo je kdo, a stanovme si hranice a neustupujme z nich.

projít na článek

Jak dobře znáte, čím se platí po světě? Zkuste si náš kvíz

Čím se platí ve většině evropských zemí nebo jak se jmenuje národní měna USA, ví asi každý. Znáte ale názvy měn ze zemí, které nepatří mezi typické destinace Čechů? Zkuste si náš kvíz.

projít na článek

Beinsa Douno - Schopnosti lidské duše

Při jednom z poledních rozhovorů se začalo hovořit o schopnostech, skrytých v lidské duši. Učitel řekl: V člověku je mnoho pramenů, které je třeba odkrýt. Přijde doba, kdy člověk bude v takovém stavu, že bude vyloučeno, aby se mu stalo nějaké neštěstí.

projít na článek

Vitamíny pro aktivní sportovce

Většina z nás tráví celý den při sedavé činnosti a pak se stěhuje k sezení u televize, počítače nebo na gauči. Lidské tělo je však určeno pro jinou činnost.

projít na článek

PODCAST: Startuje Backstage Adély Noskové a s ním příběh a přiznání Tamary Klusové

Tamaru Klusovou znáte jako pohodovou holku, influencerku a mámu od tří dětí... V Podcastu Backstage však zavzpomíná na časy, kdy byl život tak trochu jedna velká párty!

projít na článek

Dávivý kašel

Dávivý kašel, odborně pertuse, je vysoce nakažlivé bakteriální onemocnění. Typickým příznakem je dlouhotrvající úporný kašel. Po prodělaném onemocnění nemá lidské tělo protilátky proti opětovné nákaze kašlem, proto je důležité podpořit imunitu.

projít na článek