Znovuzrození ALL THAT REMAINS - šest let od smrti svého kytaristy vydávají nový singl s klipem

Metalcorová banda z Massachusetts ALL THAT REMAINS odhalila videoklip ke svému novému singlu „Divine“. Jedná se o první nový materiál kapely od smrti jejich dlouholetého kytaristy Oliho Herberta.

projít na článek

Olomoučtí BLACK TIGER vydávají nový singl a 4. května křtí doma nové album

Olomoučtí BLACK TIGER, kteří se jako jedni z mála u nás věnují hudebnímu žánru AOR (Adult Oriented Rock), o sobě dávají vědět svým novým albem „Alive“. Uvedení nahrávky na trh doprovodí singl a video ke skladbě „I´m Alive“.

projít na článek

Domácí rockeři VOTCHI vydávají nový singl pod kanadským labelem

Rocková kapela VOTCHI vydala 23. dubna svůj druhý sing „The River Knows“ u kanadského vydavatele.

projít na článek

Váleční psi MÖTLEY CRÜE se vrací s novým singlem a psycho klipem

Legendární zhýralí rockeři MÖTLEY CRÜE nikam neodcházejí – právě naopak. Právě představují nový singl „Dogs of War“ společně s videoklipem.

projít na článek

Dark country projekt POLY NOIR frontmana INSANIE vypouští první singl

POLY NOIR je nový dark country/noir western projekt kytaristy a zpěváka Polyho z metal-crossoverové stálice INSANIA oceněné čtveřicí Andělů. První skladby vznikaly už v roce 2018, ale až nyní vychází první oficiální vlaštovka v podobě právoplatného singlu

projít na článek

SEBASTIEN pokřtili novinku v RockOpeře a vydávají čtvrtý singl

Česká metalová pětice SEBASTIEN uspořádala speciální před-křest své novinky „Quo Vadis“ pro diváky RockOpery Praha. Jako speciální bonus představení „Faust“ se tak ukázali na prknech, která znamenají svět.

projít na článek