Zrušení přejezdu avýstavba podchodu vzast. Blansko

Vizualizace stavby Hlavním cílem stavby s názvem „Zrušení přejezdu P6801 v km 179,826 trati Brno – Č. Třebová a výstavba podchodu v zast. Blansko“ je odstranění stávajícího úrovňového železničního přejezdu, který bude nahrazen mimoúrovňovým křížením v rámci samostatné stavby „III/379 37 Blansko, přemostění“. Pro zajištění pohybu pěších osob bude v místě stávajícího přejezdu realizován nový podchod pro pěší včetně bezbariérového přístupu pomocí dvojice výtahů s průchozí kabinou. Podchod bude délky přibližně 40,0 m a průchozí šířky 4,0 m (včetně výstupních schodišťových částí). Díky tomu bude zajištěna dostatečná kapacita nejenom pro přístup na jednotlivá nástupiště železniční zastávky, ale také pro plynulý přechod obyvatel města Blanska pod železniční tratí. Podchod bude osvětlen pomocí stropních LED světel. Celý prostor podchodu včetně prostorů okolo podchodu bude navíc monitorován kamerovým systémem napojeným na místní policii. Obyvatelé města se tedy nemusí bát tento podchod a jeho přilehlé prostory využívat i v pozdních večerních hodinách. The post Zrušení přejezdu a výstavba podchodu v zast. Blansko appeared first on SUDOP BRNO.

projít na článek

Rozlosování PVP 2015

Skupina A Hřiště 9:00 prezentace mužstev 9:30 Sokol Tokyjo Litomyšl - LPP Lhota u Lysic Blansko A 9:30 Deko Praha - ŽST Jihlava B 10:10 Sokol Tokyjo Litomyšl - Ž

projít na článek

Zrušení pokladních hodin

Z důvodu nemoci jsou pokladní hodiny OÚ Zvánovice v úterý 11.4. a ve středu 12.4. zrušeny. Děkujeme za pochopení. Článek Zrušení pokladních hodin se nejdříve objevil na Oficiální stránky obce Zvánovice.

projít na článek

ZRUŠENÍ POTRAVINÁŘSKÝCH PRŮKAZŮ

Od 1. 7. 2023 se mění zákonem č.167/2023 Sb. zákon č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví. Zaniká tím tak povinnost mít zdravotní/potravinářský průkaz pro výkon práce. The post ZRUŠENÍ POTRAVINÁŘSKÝCH PRŮKAZŮ appeared first on SŠSOG Hradec Králové.

projít na článek

Zrušení úředních hodin

Obecní úřad Zvánovice oznamuje, že v termínech 2.10., 16.10. a 30.10. jsou úřední hodiny pro veřejnost zrušeny. Děkujeme za pochopení. OÚ Zvánovice Článek Zrušení úředních hodin se nejdříve objevil na Oficiální stránky obce Zvánovice.

projít na článek

Zrušení úředních a pokladních hodin

Obecní úřad Zvánovice oznamuje, že v termínu 25.7. 2.8.2023 jsou úřední a pokladní hodiny pro veřejnost zrušeny. Děkujeme za pochopení. OÚ Zvánovice Článek Zrušení úředních a pokladních hodin se nejdříve objevil na Oficiální stránky obce Zvánovice.

projít na článek