Zvětšovací lupa, 3 dioptrie

Zvětšovací lupa, 3 dioptrie, velikost čočky 75 mm, kovová úchytka Ruční vysokém zvětšení. 3 dioptrie. Objektiv Velikost 75 mm. Rozměry délka 165 mm. Hmotnost 132g. Mango a kovové rámy. Vysoká kvalita.

projít na článek

Zvětšovací lupa s osvětlením

Zvětšovací lupa s osvětlením 2 x LED 3x 75 mm Technická specifikace: Vyrobeno z vysoce kvalitních materiálů Perfektní pro každodenní použití Velmi pohodlné použití Perfektní nápad na dárek nebo dárek Zvětšení skleněné čočky: 3x Průměr zvětšovacího skla: 7

projít na článek

Zvětšovací lupa

Ruční lupa, čočka vysoké kvality 5 dioptrií Ruční vysokém zvětšení. 2 nebo 5 dioptrií. Velikost 65 nebo 90 mm objektiv. Mango a plastové konstrukce Vysoká kvalita.

projít na článek

Lupa na krk diamantová BOND EXCLUSIVE 10x21

Luxusní zlatá celokovová diamantová (entomologická) lupa na krk se zvětšením 10x a průměrem čočky 21 mm. Lupa je umístěna v plastovém pouzdře. V případě potřeby ji zavěsíte na krk a máte ji stále po ruce. Provedení kov/sklo. Velmi vhodná i jako dárek.

projít na článek

Lupa na čtení a pro kutily se šroubováky HOLMES GOLD 3x90

Luxusní lupa na čtení nebo pro kutily ve zlatém provedení se zvětšením 3x a průměrem čočky 90 mm je ideální lupa jako dárek. Pro náročné uživatele je v rukojeti umístěna sada 3 šroubováků. Provedení kov/sklo. Vhodná i jako originální dárek.

projít na článek

Lupa pravítková se stupnicí 2x

Pravítková lupa pro malé i velké. Pravítko se stupnicemi po obou stranách a k tomu čočkou se zvětšením 2x.

projít na článek