Žijeme pečením a milujeme dorty. Všechny naše sladkosti děláme domácím a poctivým způsobem a to pouze z kvalitních a čerstvých surovin.
Už jste je určitě ochutnali, mají je i v Tescu nebo McDonalds …… ale chcete ochutnat a umět vyrobit skutečné a originální Macrones/Macarons? Prozradíme a naučíme Vás, jak na to. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean id metus id
Už jste doma něco upekli nebo ještě nikdy? Nebojte se. V průběhu 6 hodinového kurzu si projdete základy pečení a zdobení dortů, jak udělat rychle a jednoduše skvělý dezert a jak se vyhnout „spálenému dortu“. Jenda z našich 3 profesionálních cukrářek Vás p
Těší nás Váš zájem, ale pro všechny zájemce o naše Svatební dorty nebo kompletní svatební servis máme špatnou zprávu – přijímáme poslední 4 zakázky pro tento rok. Neváhejte a pište nebo se zastavte pro individuální konzultaci. The post Poslední rezervace
Dlouho jsme uvažovali, zda do našeho konceptu přinést také „českou klasiku“ – nakonec padla volba na ANO (tím myslíme jenom ano). Přijdte ochutnat do kavárny Cup and cake tento skvělý dezert. The post Metronom větrník appeared first on Dorty a Dortíky.
Pro zákazníky kavárny Cup and cake a nyní i pro všechny s připojením k internetu můžete koupit, ochutnat a objednat naše klasické a nejoblíbenější dorty pro každou příležitost. Neváhejte a využijte této skvělé příležitosti. www.dortyssebou.cz The post Dor
Jste amatér, chcete si něco vyzkoušet, chcete se pobavit, chcete s přáteli něco prožít. Vyberte si jeden z našich oblíbených cukrářských kurů nebo nám napište Vaše individuální přání. The post Cukrářské kurzy – již mají podzimní termíny appeared first on
Postup: Na korpus nasypte sušenky do sáčku, rozdrťte je válečkem asmíchejte s rozpuštěným máslem. Můžete je rozmixovat i několika rychlými pulzy v kuchyňském robotu, přidat k nimnerozpuštěné máslo, krátce promixovat a po minutě zap
Postup: Troubu předehřejte na 170°C. V míse promíchejte mouku, cukr, jedlou sodu a kypřicí prášek. Přidejte máslo, bílky, vanilkový extrakt, zakysanou smetanu a mléko. Míchejte ale jen tak, aby se vše spojilo, nepřešlehejte! Těsto rozdě
Postup: Mleté mandle smíchejte s moučkovým cukrem, rozmixujte v mixéru a pak přesejte přes cedník. Výsledek by měl připomínat hladkou mouku, což přispěje k tomu, že budou makronky hladké. Bílky vyšlehejte s krupicovým cukrem do měkke