Najdete nás v prostorách Voršilského kláštera a přímém sousedství Nové scény. V Pivovaru Národní můžete ochutnat českou i mezinárodní kuchyni a hlavně vaříme vlastní pivo Czech Lion. V létě si užijte pohodu na největší pivní zahradě v centru Prahy.
Chceš zažít atmosféru místa, kde se vaří domácí pivo a rovnou jej čepovat našim hostům? Pracuj u nás jako výčepní! Co neumíš, tě rádi doučíme. Dále hledáme čišníka/servírku na HPP i na brigádu! Baví tě pracovat v kolektivu a máš rád/a ruch hospody? Poku
Od nového roku 2022 máme nové menu! Přidali jsme pár nových specialit, které si zaručeně zamilujete! Patří mezi ně například nové burgery, čevabčiči na špejli nebo výtečné bramborové šišky. V menu ovšem najdete i dosavadní speciality, kterým jsme jen mali
Již od pondělí máme na čepu nový speciál - originální ležák Golden Rooster 11, který je specifický svým aroma, vyšší hořkostí a vůní po tropickém ovoci. Naši sládci pro Vás připravili další speciálek, který je vařený z českého a karamelového sladu. Má zl
Za recepturou našeho piva Czech Lion stojí náš sládek Jarda Košťák. Jarda vystudoval pivovarskou průmyslovku v Podskalské ulici, kde odmaturoval v oboru sládek - sladovník. Školu mu vybral tatínek, který miloval pivo a chtěl mít ze svého syna sládka. Poté
Vyzkoušejte nový originální Crazy Mustang ALE 13, který chutná po vinné révě a angreštu. Připravili jsme pro Vás další ze speciálů - tentokrát je to Crazy Mustang. Tento osvěžující ALE chutná po vinné révě a angreštu. Jedná se o "single beer" - pivo jedn
První zmínka o konzumaci šneků na našem území byla již v 16. století. Později se z tohoto pokrmu stalo tradiční postní jídlo v době oběda Štědrého dne. Nejprve to bylo jídlo typické spíše pro chudinu. Postupem času se tento pokrm přesunul z chudých vrstev
Ochutnejte náš nový speciál India Pale Ale - WILD TIGER 13, který má borovicové, broskvové a limetkové aroma. Připravili jsme pro Vás další podzimní speciálek - polotmavou IPU. Je vařený z českého a mnichovského - karamelového sladu. Specifické aroma dodá
Přijďte k nám do Pivovaru na Svatomartinské hody! Pochutnat si můžete nejenom na 1/4 husičky s červeným zelím, chlupatými knedlíky a bramborovými lokšemi, ale i na husím kaldounu nebo na domácím jablečném závinu. Všechny tyto dobroty nabízíme již pátku
Máme tu nový speciál, který pro Vás uvařili naši sládkové - Fatty Rabbit APA 14. Má limetko - citrónové aroma. Je vařen pouze z plzeňského sladu a jednodruhového chmelu. Lahodnou chuť a výrazné aroma dodává americký chmel Citra. Chmel byl také přidán po
Zářijovým speciálem je Lionfish ALE 13. Naši sládci Jarda a Honza pro Vás uvařili další speciál - tentokrát single hop a single malt, který se výborně pije. Je vařený pouze z plzeňského sladu a jednodruhového chmelu. Lahodnou chuť a výrazné aroma s nádech
Speciálem na měsíc květen je Frog Prince ALE 11! Uvařil jsem pro vás speciální Ale 11. Jedná se o svrchně kvašenou a velmi dobře pitelnou 11. K vaření jsem použil plzeňský a karamelový slad. Aroma po grepech a limetách dodávají pivu americké chmely Simco
Tomáš Bíža byl u zrodu Pivovaru Národní. Dnes a denně se v rámci své pozice potýká s nejrůznějšími výzvami ať už ohledně zaměstnanců, hostů nebo chodu Pivovaru jako takového. Přesto svou práci zbožňuje a neměnil by. Máš rád pivo?Ano, už od malička. Rodi
Šéfkuchař v kuchyni občas zakřičí. A také chodí rád mezi hosty… Už odmalička to bylo skoro jasné. Vůně jídla bude jeho osudem. Jeho tatínek byl řezník a z kuchyně ho rozhodně nevyháněl. Naopak – už jako malý v kuchyni tátovi pomáhal.Proto bylo téměř pocho