29 Čec 2023 18:00 : Můžem i s mužem

Čtyři kamarádky v nejlepších letech se sejdou na oslavě Martiných narozenin v tajemném bytě, kde se setkávají s úplně cizími lidmi. Na oslavě odhalují své nejhlubší touhy: Dita si prostě přeje, aby všichni byli šťastní, Marta je na lovu za mužem, Marie se snaží získat zpět toho svého a Stella tvrdí, že „je v pohodě“. S postupujícím večerem si však všechny uvědomují, že touží hlavně po lásce a porozumění. A nadešel čas s tím něco udělat! ČR | komedie | 15+ | česky | 83 min. | 140 Kč

projít na článek

Muž má být mužem

Dříve se o mužích tvrdilo, že by měli postavit dům, zasadit strom a zplodit syna. A i když je to do značné míry skutečně už jenom minulost, protože většina našich mužů nikdy žádnou nemovitost nepostaví, strom nezasadí a třeba ani s tím potomstvem to není

projít na článek

Jak se úspěšně seznámit?

Staň se přitažlivým mužem i TY! Zjisti nejčastější mýty o mužské přitažlivosti a co ji doslova zabijí v tomto videu. Video-seriál Mužská Přitažlivost. The post Jak se úspěšně seznámit? appeared first on Zákony Atraktivity.

projít na článek

TÝDEN NADŠENÉ SÁBLÍKOVÉ S MUŽEM PO BOKU

Po boku 3násobné olympijské vítězky v rychlobruslení Martiny Sáblíkové lze nyní spatřit muže – a není jím žádný z rychlobruslařů, na které byla dosud zvyklá. Přesto profesionální sportovec, štíhlý mladík, cyklista. Rychlý na rovinách, silný v kopcích.

projít na článek

Triatlonistka Kuříková na ME kategorie do 23 let skončila sedmá

Česká triatlonová reprezentantka Petra Kuříková skončila na mistrovství Evropy kategorie do 23 let na 7. místě. V ruském městě Penza se kromě ní představilo ještě dalších pět reprezentantů. Nejlepším mužem byl Martin Debnar na 18. místě.

projít na článek

Ondřej Ježek týden trénoval s Carlosem Checou

Carlos Checa je ikonou motocyklového sportu a v roce 2011 se stal mistrem světa Superbiků. Ve svých dvaačtyřiceti letech má pořád energie a hlavně zkušeností na rozdávání. A Ondřej Ježek měl tu čest s tímto výjimečným mužem strávit tréninkový týden.

projít na článek