Muž má být mužem

Dříve se o mužích tvrdilo, že by měli postavit dům, zasadit strom a zplodit syna. A i když je to do značné míry skutečně už jenom minulost, protože většina našich mužů nikdy žádnou nemovitost nepostaví, strom nezasadí a třeba ani s tím potomstvem to není zrovna valné, je jisté, že by muži přece jenom měli aspoň v té poslední záležitosti aspoň v minimální akceptovatelné míře obstát. Protože nejsou-li muži opravdoví muži, nevadí to jenom jejich partnerkám, ale i jim samotným. Kdo by byl rád, že si nemůže plnit zejména onu jednu ‚manželskou povinnost‘, že? Nikdo. Erotické prožitky jsou natolik příjemné, že si je nikdo netouží odpírat. Ale někdy zdánlivě není vyhnutí. Jak se zase stát mužem? Příroda někdy nebere ohledy na to, co si muži, a nejen muži, přejí. A tak se stává, že by si někdo rád eroticky užíval, a dokonce má i s kým, jenže už to zkrátka nejde. A co potom s tím? Potom se naštěstí nemusí rezignovat nebo zoufat. Protože je tu i Kamagra, a ta dodá každému muži mužných sil. Ale pochopitelně jenom jistých mužných sil. Takový muž dokáže v posteli zase excelovat, ale dávat mu tento přípravek, když je třeba dejme tomu složit uhlí, by bylo logicky zbytečné. Článek Muž má být mužem se nejdříve objevil na Graficar.

projít na článek

29 Čec 2023 18:00 : Můžem i s mužem

Čtyři kamarádky v nejlepších letech se sejdou na oslavě Martiných narozenin v tajemném bytě, kde se setkávají s úplně cizími lidmi. Na oslavě odhalují své nejhlubší touhy: Dita si prostě přeje, aby všichni byli šťastní, Marta je na lovu za mužem, Marie se

projít na článek

Jak se úspěšně seznámit?

Staň se přitažlivým mužem i TY! Zjisti nejčastější mýty o mužské přitažlivosti a co ji doslova zabijí v tomto videu. Video-seriál Mužská Přitažlivost. The post Jak se úspěšně seznámit? appeared first on Zákony Atraktivity.

projít na článek

TÝDEN NADŠENÉ SÁBLÍKOVÉ S MUŽEM PO BOKU

Po boku 3násobné olympijské vítězky v rychlobruslení Martiny Sáblíkové lze nyní spatřit muže – a není jím žádný z rychlobruslařů, na které byla dosud zvyklá. Přesto profesionální sportovec, štíhlý mladík, cyklista. Rychlý na rovinách, silný v kopcích.

projít na článek

Triatlonistka Kuříková na ME kategorie do 23 let skončila sedmá

Česká triatlonová reprezentantka Petra Kuříková skončila na mistrovství Evropy kategorie do 23 let na 7. místě. V ruském městě Penza se kromě ní představilo ještě dalších pět reprezentantů. Nejlepším mužem byl Martin Debnar na 18. místě.

projít na článek

Ondřej Ježek týden trénoval s Carlosem Checou

Carlos Checa je ikonou motocyklového sportu a v roce 2011 se stal mistrem světa Superbiků. Ve svých dvaačtyřiceti letech má pořád energie a hlavně zkušeností na rozdávání. A Ondřej Ježek měl tu čest s tímto výjimečným mužem strávit tréninkový týden.

projít na článek