3 kroky, jak nezešílet na mateřský

Jsem šťastná, krásná a usměvavá. Mateřství zvládám s přehledem . Tak teď ještě tu pohádku o Sněhurce a sedmi trpaslících :-D.  Realitu na mateřský (ano, TA mateřská DOVOLENÁ) vnímám poněkud jinak – asi jako jízdu na horské dráze. Jednou dole, jednou nahoře, rychle se to střídá a provází ho spousta adrenalinu. Proto jsem se rozhodla s vámi podělit o tři kroky, které mi pomáhají proti zešílení . Dneska to bude kratší a to proč? Protože dnes mám pro vás videoooo  (těší mě, já jsem ta šílená matka v nahrávce  ) Mrkněte na video a poslechněte si mé tipy pro vás  (nebojte, necelých 5 minut) A občas z něj začínáte šílet … (koho stejně jako mě láká umět anglicky, přidávám slíbený odkaz z videa – 97 zdrojů, jak se obklopit angličtinou. Spousta nápadů nejen jak hravě dostat angličtinu do hlavy, ale i KDE to všechno ZDARMA najít. Tipy jsou ZDE.) Tři kroky proti zešílení Dejte sebe na první místo Sepište si, co vás bavilo nebo zajímalo jako děti, případně před otěhotněním Jeden z bodů vyberte a věnujte mu každý den 10-20 minut Já se takhle věnuju angličtině, můj sen je jednou s dětmi a manželem cestovat karavanem po Evropě. EDIT: Po roce si sen plním – vyrážíme na jednoměsíční cestu  Sepsala jsem pro vás i své zkušenosti s Easy Lingo do nového článku. Chtěla jsem, aby to, co dělám, splňovalo tři kritéria: Láká mě to a nabíjí mě to (protože například pláč mých dětí mě dokáže totálně vyšťavit během pár minut) Vidím posun kupředu (což jinak na mateřský nebývá…) Stačí 10-20 minut denně (víc si prostě zatím nedokážu najít) Nemusí to být seberozvoj, může to být procházka přírodou, skládání origami nebo schovat se s oblíbenou knížkou a číst si …  A co láká vás? Co vám dodává energii? Co vám pomáhá, abyste na mateřský nezešílely?  Předchozí článek Následující článek The post 3 kroky, jak nezešílet na mateřský appeared first on Zuzana Šmidrkalová.

projít na článek

3 jednoduché kroky, jak meditovat

V toto článku se dozvíte, 3 kroky, jak meditovat. Tedy, že meditace nemusí být tak obtížná, jak jste si možná mysleli. Jak tedy meditovat? The post 3 jednoduché kroky, jak meditovat appeared first on Tomas Rygl.

projít na článek

Na tři kroky před sebe

Jeden můj kamarád, zkušený horolezec a horský vůdce, mi kdysi dal cennou radu, jak se pohybovat v horách: "Když chceš udělat nějaký náročný výstup, nikdy se cestou nedívej na vrcholek hory, na kterou chceš vylézt. Dívej se jenom na tři kroky před sebe. Kd

projít na článek

Taneční pro dospělé

Neumíte tančit nebo si potřebujete taneční kroky oprášit? Pojďte s námi na podzim tančit!

projít na článek

Opera vytahuje další trumf: úsporu energie

Testovací verze Opery přichází s dalším trumfem v podobě šetření baterie přenosných zařízení. Daří se jí tak mílovými kroky získávat náskok v technologickém závodu s konkurencí.

projít na článek

Systém Primo™ – zpřístupňuje svět přesného obrábění

Systém Primo je skutečně průlomový obchodní model, který uživatelům usnadňuje jejich první kroky směrem k dokonalejšímu obrábění automatizací operací a dosažením opakovatelnosti procesů.

projít na článek