9 receptů na výtečné bramborové saláty. S majonézou, jogurtem, zálivkou, vývarem, houbami, jablky i hořčicí

Receptů na bramborové saláty existují tisíce. Každá země, každý region i každá rodina má nějaký svůj ověřený a možná se dědí z generace na generaci. Někdy je fajn vyzkoušet i něco nového.

projít na článek

6 rychlých receptů na báječné horké nápoje s alkoholem

Přímo božské horké nápoje s alkoholem podle těchto receptů připravíte během chvilky. Zahřejí na těle i na duši a vykouzlí úsměv na tváři.

projít na článek

Zpříjemněte si vaření praktickým textilem do kuchyně

Stejně jako se mění roční období, mění se také naše vaření.  Horké polévky nahrazují studené saláty a mění se také skladba zeleniny. Čas, který trávíme v kuchyni se také prodlužuje, proto je dobré, když si jej zpříjemníte. Třeba s našimi novinkami.

projít na článek

Trhané vepřové maso

Trhané vepřové maso je (teda aspoň si to myslím) takovou klasikou americké kuchyně. Není vůbec náročné na přípravu a zajisté si ho nevychutnáte jen vy, ale i ostatní strávníci se kterými se rozdělíte . Trhané vepřové maso Ingredience (kolem 12 porcí): 3

projít na článek

Bolesti žaludku a břicha

Máme pro vás 19 receptů, jak si pomoci od akutní bolesti, jen musíte přijít na to, co zapřičinilo bolest.

projít na článek

Lanýže: vzácné houby z Istrie a jejich lovci

Lanýže jsou vzácné a drahé houby, které rostou pod zemí a vyhledávají je speciálně vycvičení psi. Mají výraznou vůni a chuť, která je ceněna vgastronomii. Používají se k dochucení různých pokrmů, jako jsou těstoviny, rizoto, maso, vejce nebo saláty. Lanýž

projít na článek