Antiuchošlapí liga opět v akci

Tento víkend se opět sešla Antiuchošlapí liga (AUL). Tentokrát na popud nechutně bohatého magnáta pana Semráda Veselého, který se rozhodl divoké Uchošlapy cvičit a drezurovat. Vybral si nás proto jako nejpovolanější z povolaných. V pátek jsme si každý vyrobil vlastního Uchošlapa, zahráli si pár her a šli spát, abychom měli dostatek sil na nadcházející výcvik. Celou sobotu a neděli jsme se pak věnovali drezuře Uchošlapů, došlo i na teoretické znalosti (např. že Uchošlap nevidí zelenou barvu, omámíte ho citrónem, nebo jaký zvuk Uchošlap vydává). Z praktických dovedností jsme pak např. drezurovali Uchošlapy přes překážkovou dráhu, prováděli jsme jejich noční odlov nebo se snažili před nimi utéci a skrýt. Na konci víkendu jsme pak každý obdrželi od Semráda Veselého certifikát o kvalifikaci trenéra Uchošlapů a vyrazili jsme na vlak. Na fotky ze sjezdu Antiuchošlapí ligy se můžete podívat zde.The post Antiuchošlapí liga opět v akci first appeared on 147. PS Galaxie.

projít na článek

Zahájení oddílové činnosti

V úterý 13.9. zahajuje svou činnost úterní 3. oddíl Columba vedený Tomášem, ale těšit se můžete i na mnoho dalších táborových vedoucích. Přihláška je zde, případně v sekci oddíly. Čas 16:00 18:00. Pondělní 13. oddíl Altair začne svou činnost od 19.9.

projít na článek

Šoférská liga

Access to this post restricted, please go to the website to read it. Příspěvek Šoférská liga pochází z Smartcargo s.r.o.

projít na článek

Cyklokvětňák je opět tady

Přihlašujte se na cyklo akci. Vracíme se úplně na začátek. Tady jsme byli na první cyklokvětňáku, kdy bylo současným rádcům tak kolem 5-6 let. Můžete si tu akci připomenout v této fotogalerii.Přihlašování zde.

projít na článek

Ohlédnutí za létem

Přes sezónu není nikdy čas sem vkládat články, ideální je sledovat Facebook Atrakcepohoda, kde naleznete některé z realizovaných akcí. Letošní sezóna byla velmi akční, kompletně jsme zajistili desítky firemních akcí a dnů otevřených dveří, velké množství

projít na článek

Připravujete akci pro děti? Pár tipů, o kterých byste měli vědět.

Pořádat jakoukoliv dětskou akci je poměrně náročná práce, která vyžaduje zkušenosti, trpělivost a čas. Program sestavený na podobné akce totiž musí mít spád, aby se děti (ale i dospělí, jejich doprovod) ani na chvilku nenudily. 1. Moderátor Základem těcht

projít na článek