BARVA MOČI LECOS PROZRAZUJE

Barva moči prozradí dietní chybu i závažné onemocnění. První odhad uděláte doma.Z barvy moči poznáte i nemoc. V případě podezření na krev v moči však běžte co nejdříve k lékaři.

projít na článek

Chůze u nohy

Ukázněný a vychovaný pes jdoucí vedle svého pána je ozdoba, pes táhnoucí o vás lecos vypoví.

projít na článek

Základní ovladatelnost psa ZOP

Na přání sem dáváme průběh zkoušky Základní ovladatelnosti psa - ZOP. Kdo na ní trénujete, nebojte se, není to těžká zkouška, vychází z běžných povelů, které využijete vždy a všude. Tak pěkné pokoukáníčko, ODKOUKÁNÍM SE MŮŽETE LECOS NAUČIT.

projít na článek

Tradiční čínská medicína a nádorová onemocnění

Jak můžeme tradiční čínskou medicínu využít v době vysoké incidence nádorových onemocnění? Více prozrazuje MUDr. Ludmila Bendová ve videu.

projít na článek

Modrá barva interiéru sluší

Modrá barva vyjadřuje klid, pohodu, pocit uspokojení, něhu. Ihned si představíme nebe, vodu, jezero či moře. Tato příjemná barva symbolizuje čistotu, uvolnění a důvěryhodnost. Často patří k nejoblíbenějším barvám vůbec. Modrá je i symbolem smíření a často

projít na článek

Barva kravaty

Poradíme vám, jak vybrat vhodnou kravatu pro každou příležitost. Červená barva vyvolává v lidech pocit síly. Přes den si berte místo černé šedou kravatu. Zemité odstíny jako je hnědá, béžová, vínová jsou na pohled hřejivě příjemné.

projít na článek