Bc. Klára Veřmiřovská

STATUTÁRNÍ ŘEDITELKA P.S.RARÁŠEK učitelka speciální MŠ

projít na článek

MISTROVSTVÍ MORAVY A SLEZSKA VE VÍCEBOJÍCH

Třetí lednový víkend se Ostravské atletické hale konalo mistrovství Moravy a Slezska ve vícebojích , na kterém nás reprezentovali Stella Brázdilová a Klára Adamčíková v pětiboji dorostenek a žákyň. Obě se snažily, nechaly na ploše haly vše a odvezly si 9.

projít na článek

Jachting: Dvě české dívky na mistrovství světa olympijské třídy

Alessia Palanti z pražského klubu YC CERE a Klára Himmelová z YC Nechranice vstoupily 1. prosince do bojů o titul v olympijské třídě ILCA 6.

projít na článek

Lukostřelci stříbrní na Evropském juniorském poháru

Dnes v řeckém Maratonu probíhali eliminační souboje mix-týmů. Český kadetský mix-tým ve složení Klára Grapová a Josef Křesala porazil ostaních 14 evropských zemí. Ve finále naši lukostřelci nestačili pouze na tým Německa a získali skvélé stříbrné medaile.

projít na článek

Dramatické mistrovství Evropy olympijských tříd ILCA 6 a ILCA 7

Ondřej Teplý, Viktor Teplý, Mikuláš Vaszi, Jiří Himmel, Klára Himmelová a Alessia Palanti startovali na mistrovství Evropy třídy ILCA 6 a 7 v italské Andoře.

projít na článek

Adidas 24 hodin na Lysé hoře

Mistrem republiky v zimním horském maratonu jednotlivců Adidas 24 hodin na Lysé hoře se stali mezi muži Jan Zemník a v kategorii žen Klára Rampírová. Zemník zvládl za 24 hodin v 10 stupňových mrazech 13 vyběhout na Lysou Horu.

projít na článek