Tento krásný recept pro vás připravila herečka a milovnice vína Markéta Hrubešová. K receptu si vybrala Sauvignon, nebo Chardonnay. Co budeme potřebovat na salát: 8 malých nových brambor, 200 g uzeného lososa, 4 vařená vejce na zálivku: vařený žloutek, 2 lžíce oleje, 4 lžíce smetany, 1 lžíce kapar, červený pepř, kopr, sůl, pepř Postup Očištěné brambory dejte do kastrolu s vodou, osolte a vařte asi 25 min. Brambory slijte, nechte lehce zchladnout a oloupejte. Nakrájejte je plátky a dejte do velké mísy. Vejce uvařte natvrdo. Do uzavíratelné skleničky dejte vařený žloutek, olej a špetku soli a pepře. Uzavřete a dobře protřepejte. Přidejte smetanu a nakrájený kopr. Ještě jednou protřepejte a vlijte na brambory. Přidejte kapary a vše opatrně smíchejte se zálivkou. Lososa nakrájejte na silnější proužky. Salát rozdělte do misek nebo hlubších talířů. Přidejte kousky lososa, rozpůlená vařená vejce, posypejte kuličkami červeného pepře a ozdobte koprem. A co k tomu? Sauvignon Blanc 2022 VOC Znojmo 250 Přidat do košíku CH Chardonnay 2021 295 Přidat do košíku Kravák Sauvignon Blanc 2019 375 Přidat do košíku Markétu můžete sledovat na Instagramu, Facebooku, nebo na jejich oficiálních stránkách marketahrubesova.com Článek Bramborový salát s lososem se nejdříve objevil na Arte Vini.
Nejlepší bramborový salát je samozřejmě pěkně uleželý, aby se mohly všechny chutě pěkně promísit, a proto ho připravuji vždy 23. prosince. Tento rodinný recept, připravuje jak moje babička, tak maminka. Za ta léta se dočkal i určité inovace v podobě kousk
Co potřebujeme? 4 vejce 150 g mrkve sterilovaný hrášek 80 g celeru 80 g petržele 70 g cibule 1 kg brambor, varný typ A dijonská hořčice 160 g nakládaných okurek v láku 1 kelímek Smetanového bílého jogurtu šťáva z jednoho citronu petrželka sůl a pepř Po
projít na článekIngredience: Robi maso, brambory, řapíkatý celer cibule, cuketa, můžete dát i žampiony a baklažán(ten se nedává v případě, že máte problémy s ledvinama a máte artrozu, kurkuma, řervená paprika koriandr, česnek a koření rása nebo mahá. Osmažíte na ol.oleji
projít na článekRecept na bramborový salát Je pravda, že takový recept, to je často rodinný poklad a každý si jej střeží, jak jen může a hlavně – je tolik rozdílných variant a verzí, jak jej udělat ještě chutnější – někdo dává ananas, někdo dává šunku, někdo více toho
VELIKONOČNÍ MENU BUDEME PODÁVAT OD 6.4.2023 DO 10.4.2023 OSTERMENU 3 dcl Špenátová polévka 69,-Kč 3 dcl Slepičí vývar sjarní zeleninou a babiččinými nudlemi 79,-Kč 100 g Vajíčkový salátek sjarní cibulkou a ředkvičkou 89,-Kč 130 g Velikonoční nádivka
projít na článek