Ingredience: 1 hrnek mouky 1 lžička prášku do pečiva 3/4 hrnku cukru 1 hrnek podmáslí kostka másla plechovka odkapaných broskví Detaily receptu: Smíchejte mouku, prášek do pečiva, cukr, podmáslí a zformujte těsto. Rozpusťte máslo na pánvi. Máslo nalijte na těsto. Naskládejte broskve na těsto. Vajíčko rozpalte a pečte broskvový koláč nepřímo na teplotu 200°C.
Dostali jsme před časem přepravku jablek, a protože s nějakým dlouhodobým skladováním je u nás problém, začala jablečná mánie. Vyráběla jsem malému přesnídávky, sušila křížaly a samozřejmě i pekla. Jedním z našich oblíbených moučníků je právě jablečný kol
PANTONE 13-1023 Peach Fuzz je sametově jemná broskev, jejíž všeobjímající duch obohacuje srdce, mysl i tělo. Jemně smyslný odstín PANTONE 13-1023 Peach Fuzz je srdečný broskvový odstín, který přináší pocit laskavosti a něhy a vyjadřuje poselství péče a sd
projít na článekMáte rádi sladké, ale nechcete v kuchyni strávit více času, než je nutné? Pak si můžete upéct jednoduchý ovocný koláč ze šesti surovin. Navíc se můžete rozhodnout, zda zvolíte klasiku nebo si upečete jeho bezlepkovou variantu. Jdeme na to. Tři celá vejce
Tento slavnostnější koláč čekal mého manžela při návratu z Ameriky. Pochutnali jsme si na něm všichni tři včetně našeho syna, kterému jahody začaly obzvlášť chutnat. Měla jsem radost, že jsem na ně na trhu natrefila, ale stejnou službu by určitě udělaly n
Mať chuť na sladké nie je ničím výnimočným. Niekto má chuť na sladké len veľmi málo, no iní zas potrebujú dennodenne niečo sladké. Ak aj vy sa snažíte zdravo stravovať, sladké nemusíte hneď vyhadzovať z jedálnička, pretože chuť na sladké je možné zahnať r
projít na článek