Máte rádi sladké, ale nechcete v kuchyni strávit více času, než je nutné? Pak si můžete upéct jednoduchý ovocný koláč ze šesti surovin. Navíc se můžete rozhodnout, zda zvolíte klasiku nebo si upečete jeho bezlepkovou variantu. Jdeme na to. Tři celá vejce rozmíchejte s 80g cukru, přidejte 2 plnotučné tvarohy, puding (bezlepkový) a krupici (bezlepkovou). Pořádně promíchejte metličkou a přidejte cca 100g čerstvého ovoce. Těsto nalijte do formy pokryté pečícím papírem a dalšími 100 gramy ovoce posypte vršek. Ovoce můžete zvolit podle své chuti. Mohou jím být borůvky, jahody, maliny, ostružiny a podobně. Za 45 minut při teplotě 180 C máte hotovo. Koláč, který neodporuje zdravému stravování Tento dezert může být také součástí zdravého životního stylu nebo stravy pro sportovce. Stačí ubrat cukr a nahradit ho čekankovým sirupem. Místo klasického pudingu kupte kvalitní variantu bez konzervantů a éček. To samé u krupice. Výsledkem bude nízkokalorický, a přitom velice chutný dezert pro bezlepkovou dietu, sportovce i redukční dietu. Prostě něco sladkého pro každého. Článek Jak na jednoduchý ovocný koláč ze šesti surovin se nejdříve objevil na Club hotel Praha.
Na mnohých zahrádkách právě vrcholí sběr angreštu. Já ten svůj dostala přímo natrhaný od mojí babičky. Angrešt roste na keříku či menším stromku, má úžasnou sladkokyselou chuť a může být různě zbarvený dle odrůdy od zelené, žluté až popř. červenou, kterou
Mať chuť na sladké nie je ničím výnimočným. Niekto má chuť na sladké len veľmi málo, no iní zas potrebujú dennodenne niečo sladké. Ak aj vy sa snažíte zdravo stravovať, sladké nemusíte hneď vyhadzovať z jedálnička, pretože chuť na sladké je možné zahnať r
projít na článekIngredience: 1 hrnek mouky 1 lžička prášku do pečiva 3/4 hrnku cukru 1 hrnek podmáslí kostka másla plechovka odkapaných broskví Detaily receptu: Smíchejte mouku, prášek do pečiva, cukr, podmáslí a zformujte těsto. Rozpusťte máslo na pánvi. Máslo nalijte n
projít na článekSezóna rybízu je v plném proudu. Nevím jak vy, ale já mám nejraději rybíz přímo z keříku do pusy. Když už pak natrhaný, tak a u nás tyto drobné bobulky frčí nejvíc na nějakém tom koláči, ať už v trochu pracnější kynuté variantě, či jednoduchém drobenkovém
Návrh konceptu kavárny v historickém srdci Prahy design interiéru, kompletní vybavení a osvětlení od FESCHU Realizace 2023 Autor designového návrhu Petr Závitkovský Kavárnu bistro CAFE YDEAL najdete v samém srdci města. Je ideální pro snídaně, brunch i
projít na článek