Brzlík s hříbkovou krustou a kdoulovým kompotem

Miroslav Grusz : Lichfield : Rocco Forte Augustine Hotel

projít na článek

Nezapomenutelný svatební raut: menu, které očaruje vaše hosty

Nezapomenutelné jídlo na svatební raut: menu, které očaruje vaše hosty 1. Předkrmy: Lahodné Canapés: Začněte lehkými a elegantními canapés, například s lososem a krémovým sýrem nebo brusinkovým chutney. Caprese Špízy: Cherry rajčata, mozzarella a bazal

projít na článek

Jehněčí hřbet a křupavý brzlík : Marek Raditsch

Jehněčí hřbet a křupavý brzlík s lehce zauzenými houbami, topinamburem a krémovou lanýžovou omáčkou (4 porce) Jehněčí hřbet 2 kusy vykostěného jehněčího karé citron Jehněčí karé osolíme, opepříme a krátce opečeme dokřupava. Spolu s česnekem a tymiáne

projít na článek

Víkendová nabídka s burčákem 23.9. 25.9.2022

Jelení kýta na smetaně, houskový knedlík, brusinkový terč 263 KčKančí na šípkové omáčce se špekovým knedlíkem 225 KčDančí medailonky s hříbkovou omáčkou, gratinované brambory 298 KčBurčák bílý, odrůda Müller Th

projít na článek

VALENTÝN NA CVILÍNĚ 2024

Čtyřchodové Valentýnské menu na Cvilíně u prostřeného stolu s Krnovem jako na dlani. ČTYŘCHODOVÉ VALENTÝNSKÉ MENU VE STŘEDU 14.2.2024 Předkrm Wasabi tatarák z lososa na rýžovém papíru, avokádová pasta Hovězí carpaccio s bazalkovým pestem, rukola, oříšk

projít na článek

Mušle sv. Jakuba a gazpacho ze zelených jablek : Jan Punčochář

Další jedinečný počin z kulinářské dílny Jana Punčocháře který se s vámi podělí o své recepty z jídelního lístku ikonické restaurace Le Terroir. Každé jídlo je zde zážitkem který vás vtáhne do světa nejvyšší gastronomie plné bezkonkurenčních kombinací ing

projít na článek