Další jedinečný počin z kulinářské dílny Jana Punčocháře který se s vámi podělí o své recepty z jídelního lístku ikonické restaurace Le Terroir. Každé jídlo je zde zážitkem který vás vtáhne do světa nejvyšší gastronomie plné bezkonkurenčních kombinací ingrediencí a jedinečných chutí. Mušle sv. Jakuba a gazpacho ze zelených jablek vám přinese trochu slunce do zamračeného zimního období. Sepie a telecí brzlík se pod rukama mistra kuchaře mění na vyjímečné delikatesy a nebo si můžete připravit klasickou francouzskou úpravu zajíce po královsku. Jan Punčocháře patří právem k elitě české gastronomické scény a zde je malá ukázka proč tomu tak opravdu je! [caption id="attachment_1355" align="aligncenter" width="453"] Jan Punčochář : Le Terroir[/caption] Mušle sv. Jakuba a gazpacho ze zelených jablek (4 porce) Gazpacho 2 jablka Grana Smith 1 nožička řapíkatého celeru 1/2 citronu 50 g čerstvého špenátu sůl olivový olej Z jablek, špenátu a řapíkatého celeru vymačkejte šťávu, přidejte šťávu z poloviny citronu, sůl a zašlehejte olivový olej. Mušle sv. Jakuba 8 mušlí sv. Jakuba 100 g crème fraîche 30 g wasabi lososový kaviár sůl, olivový olej Mušle očistěte, osolte a pokapte olivovým olejem. Na spodek talíře nalijte gazpacho, přidejte mušle sv. Jakuba a tenké plátky zelených jablek. Přidejte crème fraîche smíchaný s wasabi, salát z mořských řas wakame, lososový kaviár a zalijte olivovým olejem.
Popis produktu Pinot Grigio DOC Venezia, Borgo Stajnbech 13%, 0,75 l Slámově žlutá barva s měděnou leskem, připomínající barvou hroznů. Příjemné víno. V chuti svěží a ovocná s tóny zelených jablek.Výborné plné tělo. Odrůda: 100% Pinot Grigio Alk: 13%
projít na článekOznamujeme našim odběratelů, že 18.3.2022 jsme ukončili prodej jablek ze sklizně 2021. Děkujeme všem našim odběratelům a věříme, že v letošním roce nám jabloně a hrušně nepomrznou a kroupy úrodu nezničí tak, jak tomu bylo v loňském roce. Rádi se s Vámi s
projít na článekKompakt 15 výstřelů. Červené a modré chvosty do červených a zelených perel a červených a zelených třpytek. 23s prodejné od 18ti let
projít na článekMiroslav Grusz se pohodlně usadil na vrcholu české gastronomické scény a společně se svým týmem neustále ohromuje své hosty v hotelové restauraci Lichfield. I nás opět překvapil, tentokrát svým menu inspirovaným jahodami a okurkou. Tyto dvě suroviny se po
projít na článekMušle svatého Jakuba 8 očištěných mušlí svatého Jakuba 1 lžíce mletého černého pepře 1 lžíce pražených a drcených černých a bílých sezamových semínek 1 lžíce citronové kůry máslo na opékání, sůl Smíchejte pepř, sezamová semínka a citronovou kůru. M
projít na článek