Carboniacup absolvoval dvojí klání na Slovensku

Tradiční závod na Slovakiaringu absolvovali jezdci Carboniacupu u Dunajské Stredy a bylo opět vidět nováčky, kteří si sem přijeli zazávodit. Celkem dvě kvalifikace a dva závody se odjeli na známém slovenském autodromu, tedy pro toho kdo dojel i pěkný bodový příděl do celkového bodování. Vládlo slunečné počasí. Všichni jezdci nastavili vozy a zdokonalili techniku jízdy na tomto pěkném okruhu ve dvou trénincích a mohlo se začít závodit.

projít na článek

Carboniacup zamíří na Sárvár již 9.6.

Další klání letošního zkráceného kalendáře má před sebou Carboniacup na maďarském okruhu Pannoniaring, který je více známým svou blízkostí s oblíbenou destinací turistů nazvanou Sárvár, tedy termální lázně.

projít na článek

Carboniacup v neděli chystá exkluzivní finále v Mostě

Skutečně velmi pěknou podívanou připraví svým fanouškům motorsportu klubový seriál Carboniacup, který své finálové klání posledního letošního sedmého závodu nasměřoval na 14.10. do Mostu, kde na zdejší trati ho uvidí diváci už potřetí a zároveň letos napo

projít na článek

Carboniacup za sluníčkem do Pannoniaringu

Také letos zavítal okruhový seriál Carboniacup na maďarský autodrom Pannoniaring.

projít na článek

Carboniacup profrčel okruhem Pannonia ringu

Pěkné slunečné počasí přívítalo další díl Carboniacupu a jeho druhého klání a třetí závodní jízdy zároveň, nedaleko lázní Sárvár na okruhu Pannoniaring, který vyniká velmi příjemným zázemím.

projít na článek

Hurá na Slovakiaring, druhý díl Carboniacupu klepe na dveře

Po úvodním klání na domácí trati v Mostě se Carboniacup vydá na svou další pouť středoevropskými autodromy a tentokrát pojede na Slovakiaring u Orechovej Potoni, v blízkosti Dunajské Stredy.

projít na článek