Carboniacup se přiblížil Slovakiaringem do finále

V pořadí již šestý letošní závod Carboniacupu hostila letos už podruhé Orechová Potoň na Slovensku, neboli autodrom Slovakiaring, který poslední dobou přitahuje velké akce v závodech na okruzích. Nesměl zde chybět ani Carbonia cup, který se šestým dvojzávodem přiblížil svému finále, tedy poslednímu závodu sezóny 2016, který se pojede na domácí trati v Mostě 9.10.

projít na článek

Carboniacup za sluníčkem do Pannoniaringu

Také letos zavítal okruhový seriál Carboniacup na maďarský autodrom Pannoniaring.

projít na článek

Grandfinále Carboniacup 2021 přivítá Autodrom Most

Další ročník Carboniacupu přiblížil se svému cíli a v Mostě na nás čeká na Grandfinále s garantem firmou Zeknova a hned 112 přihlášených jezdců, tedy se bude určitě na co koukat. Pozveme Vás tedy tímto na Zeknova Racing Day.

projít na článek

Carboniacup v neděli chystá exkluzivní finále v Mostě

Skutečně velmi pěknou podívanou připraví svým fanouškům motorsportu klubový seriál Carboniacup, který své finálové klání posledního letošního sedmého závodu nasměřoval na 14.10. do Mostu, kde na zdejší trati ho uvidí diváci už potřetí a zároveň letos napo

projít na článek

Carboniacup zahájil sezónu za chladného počasí v Mostě

Na autodromu v Mostě začala již 12. sezóna okruhových závodů, a jak by našinec řekl, kde jinde by měl Carboniacup začínat.

projít na článek

Hankook Carboniacup hostí Slovakia Ring

Slovenský autodrom u Orechovej Potoni hostí letos už druhý díl okruhového poháru s názvem Hankook Carboniacup, tedy v jeho již třinácté závodní sezóně.

projít na článek