Časosběr každoročního barvení řeky v Chicagu

Chicago, řeka ve stejnojmenném americkém městě, bývá každoročně na svátek sv. Patrika barvena na zeleno. Prohlédněte si to zrychleně a z ptačí perspektivy :) Akce se pravidelně pořádá od roku 1962, kdy byla řeka poprvé omylem obarvena pracovníky ochrany životního prostřední, kteří se snažili zjistit, odkud do ní uniká nelegální odpad. K barvení se používá přibližně 50 litrů rostlinného barviva a akce se každý rok zúčastní až 400 tisíc lidí.

projít na článek

Časosběr 179 úžasných míst naší planety

Dnešní časosběr je skutečně všestranný - naleznete v něm několik měst, jejich památky, atrakce a rušné ulice, zasněžené vrcholky hor, tropické ostrovy, vodopády a řeky, pole s bohatou úrodou, výletní lodě a dokonce i hrady či alespoň jejich zříceniny.

projít na článek

Roční časosběr australské oblohy

Krátký časosběr zaznamenávající relativně dlouhé období - přesněji rok pod australským nebem. Za úsvitu, soumraku, na pláži nebo ve městě.

projít na článek

Frankfurt v pohybu - časosběr ve 4K

Poměrně krátký (necelé 3 minuty), ale hezky zpracovaný časosběr z německého Frankfurtu, zachycující život v rušných ulicích, v parcích i na vodě. Denní i noční pohled na město.

projít na článek

Svět je nádherný - časosběr 164 fascinujících scenérií z celého světa

Lesnaté krajiny, kouzelná úpatí hor, atoly, řeky a vodopády, průzračná jezera, pouště a pustiny, velkoměsta a pobřežní silnice, mosty a mrakodrapy, ohňostroje - to vše můžete vidět v tomto pětiminutovém videu a v HD kvalitě!

projít na článek

Italský časosběr - Benátky, Florencie a další místa

Adam Shomsky během dvoutýdenního výletu do Itálie pořídil zajímavý časosběr - navštívil např. Benátky, Florencii, Náměstí sv. Marka nebo Palazzo Vecchio.

projít na článek