Čatní (chutney), české a domácí recepty, tipy. • Indická inspirace pro české (moravské, slezské) domácí výrobce. • Čatní chce to odvahu. • Proč se nerozhlédnout po světě? • Naladit [] The post Čatní (chutney): Jak si poradit s domácí výrobou tradiční indické pochutiny? first appeared on MAKOVÁ PANENKA.
Toto úžasné rebarborové chutney se skvěle hodí k tvrdým sýrům, grilovanému masu, topinkám i například jako „dip“ k zelenině. Toto úžasné rebarborové chutney se skvěle hodí k tvrdým sýrům, grilovanému masu, topinkám i například jako „dip“ k zelenině.
projít na článekVyrobte si doma čerstvý, za studena lisovaný panenský lněný olej, nebo olej kokosový či mandlový, případně sezamovou pastu nebo burákové máslo. Že nevíte jak? Jednoduše použijte domácí lis na oleje. Nyní jsou dostupné na našem trhu a lehce vám pomohou s v
projít na článekSezóna rebarbory je v plném proudu a jelikož není nikterak dlouhá, určitě stojí za to ji využít naplno. I když se jedná o zeleninu, v kuchyni se využívá zpravidla nasladko – nejčastěji ji znáte v podobě koláče. Vyzkoušejte ale i méně obvyklé recepty a při
projít na článekIndie je zemí s obrovskou sociální stratifikací. Chudí sotva přežívají, zatímco bohatí se utápějí v přepychu. Každá sociální skupina se na tu druhou dívá skrz prsty. V tomto světě se Kid (Dev Patel), mladík postižený obrovským traumatem, snaží najít svou
projít na článekElektrikář nejsem, ale člověk si musí poradit The post Člověk si musí poradit first appeared on .
projít na článek