Člověk si musí poradit

Elektrikář nejsem, ale člověk si musí poradit The post Člověk si musí poradit first appeared on .

projít na článek

Stožecká kaple a NS Soumarské rašeliniště

Vlastně jsem měl být někde úplně jinde, ale když člověk dělá chyby, musí se naučit improvizovat. Takže moje zjištění na parkovišti u šumavské Dobré, že nemám dobitou baterii elektrokola, znamenalo možnost hledat náhradní program.

projít na článek

Čatní (chutney): Jak si poradit s domácí výrobou tradiční indické pochutiny?

Čatní (chutney), české a domácí recepty, tipy. • Indická inspirace pro české (moravské, slezské) domácí výrobce. • Čatní chce to odvahu. • Proč se nerozhlédnout po světě? • Naladit [] The post Čatní (chutney): Jak si poradit s domácí výrobou tradiční ind

projít na článek

Každý člověk má svou hodnotu

Každý člověk má svou hodnotu, nikdo není víc než ten druhý. Proto se nad nikým... The post Každý člověk má svou hodnotu… first appeared on Citátem.cz.

projít na článek

Demolice rodinného domu ve Zlíně květen 2023 2

Máme aktuální záběry demolice rodinného domu ve Zlíně! Dnes jsme začali s demolicí a fakt to není nuda, ale opravdová show! Bagr Caterpillar M316F se s tím vůbec nepáře. Náš zkušený kolega Filip si musí poradit i s elektrickým vedením kolem původního domu

projít na článek

Zalehlé ucho

Uši a oči jsou párovými orgány, bez jejichž schopností si snad žádný člověk neumí představit svůj život. Očima člověk vnímá obrazy kolem něj a ušima vnímá zvuk. Ztráta kteréhokoliv smyslu poznamená život člověka.

projít na článek