Čelovky nejsou jen na běhání

Čelovku využijete při nejedné příležitosti. Hodit se vám bude, když doma nečekaně vypadnou pojistky nebo až půjdete na chalupě ven pro dřevo. Využijete ji i tehdy, pokud patříte mezi vášnivé rybáře či běžce.

projít na článek

Knížka zřejmě bude.

Knížka zřejmě bude. Měl jsem pro Vás připravenou další část textu o běhání, ale věci se seběhly jinak-zkrátka to vypadá, že někdy k jaru by mohla vyjít knížka a zveřejnění textu tedy nechám na ni. Tato forma zvěřejnění textu bude ucelenější včetně předsta

projít na článek

Hraběnčino běhání 15. ročník

Závod je současně závěrečným dílem seriálu Okresní běžecké ligy 2012.

projít na článek

Jak vybrat cyklovozík

blbá barva, ošklivější ... rukojeť s nástavcem pro běhání ... sety v ceně ... výška madla 69/106... náš kočárek 105 - - - tak takhle pohlíží na vozíky pro děti jedna maminka, která vozík u nás nakonec koupila.

projít na článek

Běhání na běžeckém pásu a hubnutí

Běžecký pás představuje skvělou cvičební pomůcku, která je dobře dostupná všem zájemcům o pohyb. Pás si rozhodně můžete pořídit i domů. Co všechno by měl splnit a jak s ním skutečně efektivně zhubnout?

projít na článek

Oblečení hraje velkou roli

Pokud se věnujete jakémukoliv sportu, zaručeně se vždy snažíte dosahovat takových výkonů, se kterými budete spokojeni. Sport je tedy opravdu velkou zábavou, která má vliv nejen na psychickou pohodu člověka. Díky sportu budete moct udělat něco pro svoje zd

projít na článek