Česká repre bojuje na Mistrovství Evropy v halové lukostřelbě

S cílem potvrdit vzrůstající formu nastoupil ve středu Radek Beránek a Aleš Změlík do lukostřeleckého Mistrovství Evropy konaném ve francouzském městě Vittel. Radek Beránek i Aleš Změlík patří v současné době mezi českou lukostřeleckou elitu. Radek Beránek v lednu 2017 skončil na Světovém poháru ve francouzském Nimes mezi nejlepšími 16 lukostřelci v kategorii muži reflexní luk. Aleš Změlík o víkendu 4. – 5. března 2017 ovládl 27. Mistrovství České republiky v halové lukostřelbě a zvítězil v kategorii muži reflexní luk.

projít na článek

Lukostřelci bojují na Mistrovství světa v terčové lukostřelbě

V pátek 29. 9. 2017 vyrazila česká lukostřelecká reprezentace na Mistrovství světa do Rosaria, hlavního města argentinské provincie Santa Fe vzdáleného kolem 4 hodin jízdy z Buenos Aires.

projít na článek

Mistrovství Evropy ve windsurfingu

Česká windsurfingová asociace, pořadatel Mistrovství Evropy ve windsurfingu ve třídách Raceboard a Raceboard Youth, přivítá tento týden nejlepší windsurfaře Evropy. Spolupořadatelem významné sportovní akce jsou YC Dyje Břeclav a Český svaz jachtingu.

projít na článek

Tým HÉBÉ se chystá na mistrovství Evropy

Posádka lodě HÉBÉ V, závodící za Český Yacht Klub, se chystá na Mistrovství Evropy ORC ve třídě „C“, které se jede v Itálii od 15. května. Bohužel bude startovat jako jediná česká loď.

projít na článek

Alessia Palanti vyhrála juniorské mistrovství Evropy

Česká reprezentantka Alessia Palanti to dokázala! Vyhrála mistrovství Evropy juniorů do 19 let v olympijské třídě ILCA 6 (Laser Radial)!

projít na článek

Halové mistrovství v americkém fotbalu

                Halové mistrovství 2012 v americkém fotbalu se uskuteční již tuto sobotu ve Sportovní hale Club Hotelu Průhonice. Hlavní část programu je naplánována od 16:20 (počínaje posledními zápasy ve skupinách), hlediště je však k dispozici

projít na článek