Cesta divů je novou prodejnou Swarovski v Praze

Značka Swarovski oživuje vizuální identitu a redesignuje své prodejny. Se zavedením nového konceptu obchodů po celém světě transformace pokračuje a mezi ty nejnovější patří právě prodejna ve Westfield Chodov. Tento prostor je jediným v České republice, který se pyšní nejnovějším vizuálním konceptem Wonderlux.

projít na článek

Swarovski křišťály - Jaké existují typy?

Swarovski křišťály se používají ve šperkařství. Vysoká kvalita brusu Swarovski krystalů zajišťuje odlesk i za horších světelných podmínek. Swarovski křišťály s AB efektem mění barvy odlesku v širokém barevném spektru.

projít na článek

Rodinná firma Swarovski - tradice a současnost

Společnost Swarovski je i v současnosti rodinnou firmou. Počátky brusičství skla sahají do vesničky na Jablonecku. Světová firma na výrobu skleněných šperků a bižuterie nadále prosperuje. Světoznámé skleněné figurky Swarovski od roku 1976.

projít na článek

Manžetové knoflíčky a doplňky aneb jak se blýsknout

Luxusní manžetové knoflíčky Swarovski křišťály. Jak vzniká jedinečný odlesk Swarovski šperků. Dostupný luxus pánské bižuterie z Jablonce nad Nisou. Křišťály Swarovski jsou nejoblíbenější na světě.

projít na článek

Šperky swarovski a chirurgická ocel ? Jak naše firma tyto šperky vyrábí a proč jsou tak oblíbené ?

Šperky swarovski z chirurgické oceli jsou díky své originalitě naším nejoblíbenějším zbožím..

projít na článek

Náramek s kůží osázen krystaly Swarovski - 708,00 Kč

Šperk v sobě kombinuje dva materiály – kůži a kov. Tato kombinace je prostě nadčasová a úžasná! Má krásně vypracované detaily a je osázen krystaly značky Swarovski. Na ruce působí velmi efektně. Je vyroben z kvalitní slitiny kovů a je pozlacen. Náramek je

projít na článek