ChatGPT pro učitele jak AI chytře využít ve svůj prospěch?

Tento článek byl publikován na jakserychlenaucit.cz Umělá inteligence v čele s ChatGPT má potenciál kompletně změnit svět vzdělávání. Ne, učitelé, nemusíte se bát, že vás AI, jak se umělé inteligenci ve zkratce říká, nahradí. Naopak ChatGPT má pro učitele ohromný potenciál ušetřit vám spoustu času a tím vám uvolnit ruce pro daleko podstatnější činnosti, na které teď nemáte tolik prostoru. Především+ Read More Příspěvek ChatGPT pro učitele jak AI chytře využít ve svůj prospěch? pochází z JakseRychleNaučit

projít na článek

Hledáme studenty a učitele

Hledáme studenty a učitele na doučování školních předmětů. Zavolejte nebo napište, pokud splníte naše požadavky, určitě se domluvíme. The post Hledáme studenty a učitele appeared first on Centrum Vzdělávání.

projít na článek

Veletrh řešení - program 2015

Brno: Veletrh řešení – podnikat chytře a s odvahou5. února 2015, hotel SANTON Praha: Veletrh řešení – podnikat chytře a s odvahou10. února 2015, Dům nadace ABF Plzeň: Veletrh řešení – podnikat chytře a s odvahou11. února 2015, hotel Marriott Třinec: Ve

projít na článek

Přidat kontakt i na učitele

Milí zákonní zástupci, zjednodušili jsme vám kontaktování učitelů vašich dětí a přidali na stranu Kontakt sekci Potřebuji kontaktovat učitele. Více v článku Kontakt.

projít na článek

Chytře na chytrá zařízení aneb studenti učí seniory

Těžko byste hledali větší odborníky na chytré telefony, než jsou žáci. Jejich rychlost, pohotovost a obratnost při práci se smartphony je bezkonkurenční. A tak to ani nemohl být nikdo jiný než studenti, kdo přijal roli lektorů ve vzdělávání seniorů.

projít na článek

Osobní údaje žáka - Předměty žáka - kolektivy HN/PHV načítat podle Ročníku HN/PHV žáka, ne podle Ročníku žáka

Milí uživatelé, předmět žáka HN/PHV se nyní načítá do kolektivní výuky učitele podle údaje Ročník HN/PHV v Osobních údajích žáka. Více v článku Kolektivní výuka učitele.

projít na článek