Christopher Brenier vítězí na Hockenheimringu

Okruhová série pro rychlé monoposty Formule F1, F3000, Auto GP, IndyCar ale i další. Ano Maxx Formula zase po roce bude u nás v Mostě. A my se teď podíváme, jak si vedli jezdci na druhém letošním závodním víkendu na Hockenheimringu v Německu.

projít na článek

Christopher Brenier a Maxx Formula F-Drive již o víkendu

Neskutečný víkend pro závodní nadšence čeká účastníky 28 až 30.8. na mosteckém Autodromu!!!! Czech Truck Prix, jehož součástí bude i závod seriálu Maxx Formula. A další neskutečná zpráva = F-DRIVE bude přitom!! S naším logem se představí stáj Easy Formula

projít na článek

BOSS GP – F1 ovládají první závod

Seriál BOSS GP podporovaný FIA, letos mimochodem poprvé, zvýšil počet starších F1 na startu úvodního závodu na Hockenheimringu, který se konal v rámci Jim Clark revival, tedy každoročního jarního setkání historických i současných sérii na Hockenheimringu,

projít na článek

DTM a MS v rallycrossu- Hockenheimring

Silné koně pod kapotou rychlých aut fotografovala na Hockenheimringu Lenka Sklenáková

projít na článek

Tomíčkův memoriál na Markétě: Vítězí nenápadný Ukrajinec

Další ročník má za sebou plochodrážní závody konané na oválu AK Markéta Praha, tedy již 53. Tomíčkův memoriál. Ukrajinskou vlajku bychom v minulosti mezi vítězi hledali marně.

projít na článek

Série 24H pokračovala na Hockenheimringu

Tým Haegeli by T2 Racing si dojel získal první vítězství v seriálu 24H by Hankook po skvělé jízdě v závodě Hankook 12H HOCKENHEIMRING před svými soupeři MiddleCap racing with Scuderia Praha a Leipert Motorsport.

projít na článek