Cibetky produkují nejdražší kávu na světě.

Kdo jsou a jak vypadají divoké cibetky. Divoké cibetky patří do  podčeledi malých šelem  z čeledi  cibetkový. Je to malý živočich, který má štíhlé poměrně dlouhé tělo s protáhlou hlavou a špičatou tlamou.  některé druhy mají zatažitelné drápy.  Cibetky jsou starobylou formu šelem. Divoké cibetky produkují nejdražší kávu na světě. Nejdražší šálek kávy na světě se vyrábí z kávových bobů, které projdou trávícím traktem divoké cibetky. Tato káva je velice drahá.  Cena cibetkové kávy se  pohybuje mezi 100 a 600 dolary za jednu  libru. Kopi luwak  cibetková káva se připravuje z kávových zrn vylučovaných indonéskou cibetkou. Produkce kopi luwak cibetkové kávy. Díky tomu, že reportéři BBC začali zkoumat produkci cibetkové kávy, bylo odhaleno,  že někteří dodavatelé cibety chovají v klecích neetickým způsobem a nabízená cibetková káva je nabízena za stejné ceny jako káva ze sběru ve volné přírodě. Kopi luwak cibetková káva se stala populární nejen pro svou vysokou cenu a zajímavou produkcí, ale také pro svou jedinečnou chuť. Říká se, že je méně hořká než běžná káva. Výborná káva však nemusí být pouze z cibetky věřím, že si určitě vyberete v našem obchodě www.zrnko-kavy.cz. Pokud si nebudete jistí výběrem kontaktujte nás rádi vám poradíme. V případě doplňujících informací mne kontaktujte  www.servis-kost.eu S pozdravem Ewald KostThe post Cibetky produkují nejdražší kávu na světě. first appeared on Zrnko kávy.

projít na článek

Vyberte si kávu podle svého gusta - naše produkty

V nabídce káv Blasercafé naleznete špičkové kávy věrné tradici italského espressa i avatgardní kávové směsi představující mezinárodní kulturu kávy na nejvyšší úrovni. Ať si vyberete jakoukoliv ze zrnkových káv, můžete očekávat stabilní vysokou kvalitu. Ká

projít na článek

Blasercafé - Since 1922 we make a better coffee world

Vybíráme pouze nejkvalitnější kávová zrna a velmi pozvolným pražením je měníme v kávu splňující nejvyšší standardy. Dohledatelnost každého balení kávy zpět až ke konkrétnímu pěstiteli je zárukou stabilní kvality naší produkce. Osvědčené tradiční metody zp

projít na článek

Dokonalá káva ve francouzském stylu

Jedna z původních metod přípravy kávy vznikla podle legendy ve francouzském Provence. Jistý muž si ve svém rodném kraji připravoval kávu obvyklým způsobem. Namletou kávu zalil horkou vodou. Jednoho dne to ale udělal naopak, nalil nejprve vodu do šálku, a

projít na článek

Krávy jako akcelerátory klimatické katastrofy

 Krávy poskytují nejen mléko, ale také produkují metan mikrobiální přeměnou v zažívacím traktu, což je podezření, že urychluje skleníkový efekt. Podle současných odhadů přispívají emise metanu z dojnic 14 125 kt ekvivalentů CO2 k přibližně 20 procent

projít na článek

Jednoduchý způsob domácího pražení kávy

Domácí pražení kávy Jednoduchý způsob  pražení kávy v domácích podmínkách je proces pražení kávy ze zelených kávových zrn v malém měřítku pro osobní spotřebu. Domácí pražení kávy se praktikuje po staletí pomocí jednoduchých metod, jako je pražení v litino

projít na článek