Co sledovat při výběru grilu?

Počasí k nám začíná být milejší, teploměry ukazují příjemnější hodnoty a my tak můžeme trávit venku stále více času. Pomalými krůčky se k nám blíží hřejivé léto a s ním neodmyslitelně spojené grilování, na které se drtivá většina lidí těší. Možná i vy netrpělivě odpočítáváte dny, kdy budete moci naložit maso, koupit výborné párky, zabalit [] The post Co sledovat při výběru grilu? first appeared on ForGrill.

projít na článek

PUREX K 750ml

Mytí konvektomatů a grilů. Purex K je alkalický prostředek určený pro mytí připálenin z konvektomatů, pečících trub a grilů. Je určen pro hotelové a podnikové kuchyně, kde zmenšuje nároky na fyzickou práci při údržbě pečících zařízení, konvektomatů a osta

projít na článek

Co je třeba zvážit při výběru mikroskopů pro studenty SŠ?

Při výběru mikroskopů pro studenty SŠ je dobré zvážit obdobné věci, jako u výběru přístrojů pro žáky ZŠ, pouze s tím rozdílem, že v této kategorii jsou již všechny modely vybaveny nejen hrubým, ale i jemným ostřením.

projít na článek

Pekelně dobrá kuřecí stehna ztrouby: Chutnají úplně jako zgrilu a ta vůně vkuchyni se nedá ani popsat

Pokud toužíte po chuťově bohatých kuřecích stehýnkách, která připomínají grilované maso, ale bez nutnosti zapalování grilu, tento recept je právě pro vás. Stehna jsou díky jednoduché marinádě šťavnatá, křupavá a mají výraznou chuť, jako by byla připravena

projít na článek

Lední hokej - Mistrovství republiky výběrů krajů

Ve dnech 29. až 31.1. se v Plzni konalo Mistrovství republiky krajských výběrů v ledním hokeji. Účastnili se hráči narození v letech 1998 a 1999. Tohoto prestižního turnaje se v plzeňské Kooperativa Areně zůčastnilo všech 14 krajský výběrů. Letošní mistro

projít na článek

KRITÉRIA VÝBĚRU VHODNÉHO PLAZMOVÉHO ZDROJE

Při výběru vhodného plazmového zdroje je důležité vzít v úvahu hned několik klíčových kritérií. Jak tedy před koupí plazmového zdroje postupovat, aby Vám přinesl maximální užitek? Stejně jako u mnoha jiných přístrojů a nářadí i zde je důležité vybrat sprá

projít na článek